torsdag 4 oktober 2018

Mötesplatsen västerås

Vi visste inte om vi verkligen skulle kunna starta här eftersom det dykt upp frågetecken kring antal personer och brandsäkerheten men nu har vi fått besked om att vi kan starta igång som planerat, säger Sahar Abbasi. På mötesplatsen träffas vi seniorer för att umgås eller bara för att ta en fika. Kanske önskar du delta i någon av de aktiviteter som vi har. Länk till Månadsprogrammet.


Ring oss gärna om du har någon fundering, frågor eller tips på vad vi kan göra för att du ska trivas.

Vi som jobbar på Rondellen hälsar dig välkommen. På Mötesplatsen kan du blir medlem och söka bland tusentals kvinnor i Västmanlands län som vill hitta en dejt och. Till servicehuset hör en restaurang som är öppen för allmänheten. Restaurangen är öppen årets alla dagar.


Västerås i Västmanlands län. Vi serverar frukost, lunch, middag samt kaffe med bröd. Mötesplatsen i servicehuset ger möjlighet till möten med såväl gamla som nya bekantskaper.

Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Adressen är Ingenjör Bååths gata 47. Ingången heter Toch på våning C hittar du oss. Vi heter Samhällsorientering och vägledning och här finns också en mötesplats för ensamkommande barn och ungdomar. Kontakta socialtjänsten så hjälper de dig vidare till rätt stöd och hjälp.


Du kan själv välja utförare av hemsjukvård. Om du får rätt till hemsjukvård och idag har hemtjänst från Attendo så kommer vi även att utföra din hemsjukvård. Styrelsemässan är den självklara mötesplatsen för leverantörer och bostadsrättsföreningar. Din bostadsrättsförenings behov av olika varor och tjänster finns samlade på ett ställe. Mässan öppnar mellan 14.


En av våra specialiteter är att arrangera möten mellan människor. Det kan vara allt från konferenser till baler och bröllopsmiddagar, säger hotelldirektör Cem Gürler. Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Vi summerar oss som ett friskvårdsföretag och sysslar med både massage, träning och kostrådgivning.


För någon är vi kanske massagemottagningen som du besöker regelbundet för att bli fri ryggont och för någon annan är vi mötesplatsen för en löp- eller bootcampskurs. Sinfoniettan är exempelvis en av Sveriges äldsta orkestrar och ger många konserter av hög kvalitet om året.

Det är en unik samling tavlor och en kulturell skatt i. För någon är vi massagemottagningen som man besöker regelbundet för att bli fri ryggont och för någon annan är vi mötesplatsen för en löpteknik- eller bootcampskurs. Vår målbild är att skapa en plattform som hyllar det som varje förälder älskar, sina barn. Detta är mötesplatsen för föräldrar eller singlar som kan tänka sig ett liv tillsammans med någon som redan har barn.


Region Västmanland ansvarar för hälso- och sjukvård och tandvård i Västmanland. Vi ansvarar även för att planera och samordna utvecklingen i länet. Området förvandlas till ett nytt och attraktivt bostadsområde med natur, parker, torg, verksamheter, skola och förskola och en livfull hamnmiljö. Vi Seniorer, mötesplats för alla som är över år.


Vi har stora, öppna ytor i våra lokaler som är hela 3kvadratmeter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg