tisdag 17 oktober 2017

Psykodynamisk terapi uppsala

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Du är välkommen att boka samtal och terapi med psykodynamisk grund hos leg. Vi är en grupp psykoterapeuter som driver en mottagning tillsammans sedan flera år. Vi finns på Drottninggatan i centrala Uppsala. Vi erbjuder samtalsterapi med olika inriktningar som existentiell, psykodynamisk , kbt samt andra former av terapier som bildpsykoterapi, gestaltterapi, gruppterapi och EMDR behandling.


Trädgårdsgatan 1 Uppsala. Kognitiv och beteendeorienterad terapi , psykodynamisk terapi , barn- och ungdomspsykoterapi samt familjeterapi. Region Uppsala ger möjlighet till privat psykoterapi under vissa förutsättningar och till vissa patientgrupper. Behandlingen är en avgränsad insats på specialistnivå efter bedömning av specialistpsykiatri. Varje privat psykoterapeut med avtal har möjlighet att ta emot patienter som remitterats enligt gällande remissrutiner.


Det gör vi genom att kombinera olika väl etablerade arbetsmetoder inom psykodynamisk terapi och kognitiv beteendeterapi. Vi erbjuder även relationsterapi för dig som vill kunna kommunicera bättre med en älskad eller någon annan nära, i familjen eller kanske på jobbet. Vad är psykodynamisk terapi (PDT)? PDT är en form av psykoterapi , det vill säga behandling av psykiska besvär med hjälp av samtal. Behandlingen har sina rötter i Sigmund Freuds psykodynamiska teorier, men har utvecklats mycket genom åren och förändrats i takt med att nya forskningsrön framkommit.


Psykodynamisk terapi uppsala

I psykoterapin kommer vi alltid överens om fokus och målsättning för terapin. Jag arbetar med kortare insatser, såväl som längre psykoterapier. Som psykoterapeut är min inriktning psykodynamisk terapi. Kognitiva interventioner samt kreativa arbetssätt kan även förekomma. Behandlingens övergripande målsättning är att förbättra fysisk och psykisk hälsa.


Behandlingsmetoden kan hjälpa dig som lider av någon form av mental ohälsa men riktar sig även till dig som är allmänt intresserad av att få en bättre självkännedom och självinsikt. Ett särdrag hos psykodynamisk terapi är att den är individuellt utformad utifrån den unika individ som söker behandling. Jag erbjuder modern psykodynamisk psykoterapi med alltifrån kortare stödsamtal, coachning och korttidsterapi (DIT-Dynamic Interpersonal Therapy) till längre psykoterapier. Psykodynamisk psykoterapi.


Jag arbetar också med EMDR, Lifespan Integration, TRE (Trauma and Tension Releasing exercises), mental träning, hypnos och mindfulness.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg