fredag 13 oktober 2017

Dikter som rimmar

Sveriges största utbud av födelsedagstal från professionella talskrivare. Det är alltid fint med lite dikter som rimmar. Så om ni har några sköna dikter som rimmar på lager så skriv gärna. Så öppna era sinnen och skriv!


Tänk på att dikterna ska ha ett formellt och bra språk! Vad tycker ni om dikter ?

Behöver du förslag för roliga dikter ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera roliga dikter som kommer få dig att skratta. Den ultra höga basen slår i min kropp. Siluetter av dansande människor fyller sikten framför mig. Jag har sakta börjat nicka i takt till musiken.


Jag får tillbaka ett minne från tidigare av kvällen. Jag tvekade innan jag tog den,en shot inne på toan med kompisarna. Hur svårt är de skriva en dikt då som inte rimmar jävla köttskalle.

Du behöver ju inte rimma med enkla ord som mus hus sus o dus. Ord som rimmar på kärlek. Klicka här för att läsa hela dikten Dags att bli gammal – dikt som rimmar på samma ord. Inriktning: dikt med rim, dikt om ålder,. Poesi är hur bra som helst för dig och din hälsa.


Dikter är bra för god hälsa. TV gör dig dum i huvudet. Välkommen till Rimlexikon. Därför att det är lätt att ta till alla klyschor och upprepa vad man redan läst i allt för många andra dikter. Och rimmandet har en förmåga att ta över på bekostnad av diktens innehåll.


Skriv en dikt med högst sju strofer, verser, med fyra rader i varje som ska rimma enligt abab och har samma antal stavelser i de rader som rimmar. Sidor i kategorin Höst Följande sidor (av totalt 17) finns i denna kategori. En hedrande dikt till fotbollens under Scener av glädje utspelar sig härnäst Fotboll när den är som bäst Mål är gjort av laget hans Eller varför inte. Olika typer av dikter : Rimmad dikt Dikt där slutstroferna rimmar , den vanligaste typen av dikter. Haikudikt Haiku kommer från Japan och är världens kortaste diktform.


Den är alltid uppbyggt på samma sätt, oavsett innehåll. Kunde inte skrivit det bättre själv! Mimers Brunns personal granskar flaggade arbeten kontinuerligt för att upptäcka om något strider mot riktlinjerna för webbplatsen.


Arbeten som inte följer riktlinjerna tas bort och upprepade överträdelser kan leda till att användarens konto avslutas.

Till det har jag gjort ett litet skript för att söka ändelser (rim) på ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg