tisdag 31 oktober 2017

Csn telefonkontakt

Alla tjänster för inbetalningar av studielån är stängda från den december kl. Under stängningen arbetar vi med att räkna ut. Du kan enkelt hitta telefonnummer hitta telefonnummer, öppettider och betyg för CSN kundtjänst kundservice och support. Viktigt att betala i tid.


Din betalning behöver finnas hos CSN.

Sök på ditt personnummer här. Hur får jag ett Mecenatkort? Läs här vad som gäller för dig. Hur kommer jag igång med Mecenat? Andra vanliga frågor och svar.


Kontakta oss Begränsad kundtjänst över jul och nyår. En ny satsning på att ringa upp unga personer som fått påminnelser och krav från CSN har varit lyckosam.

Få av dem som rings upp får ett kronofogdekrav, jämfört med dem som inte nås via telefon. CSN ringer med riktigt dåliga besked angående ditt studiestöd. Det kommer tyvärr att dras in och du kommer dessutom bli återbetalnings-skyldig. Jag är kund hos hitta. Om du studerar på gymnasiet och har studiehjälp kan du vanligtvis få bidrag från CSN samtidigt som du har aktivitetsersättning.


Men om du får ditt uppehälle (boende och mat) betalt av staten, kommunen eller landstinget och samtidigt har hel aktivitetsersättning, kan du inte samtidigt få bidrag från CSN. Som gymnasieelev kan du få betala tillbaka studiebidraget, ett återkrav, om du avbrutit studierna eller skolkat. CSN :s service måste bli bättre och mer effektivt.


Studenterna ska få snabbare telefonkontakt än i dag. Samtidigt ska återkraven handläggas effektivare. Familjehemsarvode och CSN ? Skrivet av: Inga_ Finns det någon här som vet om familjehemsarvodet ska räknas som inkomst eller inte när man söker studiemedel?


Uppdragskommunen påstod att det inte ska räknas in. De ville att jag skulle söka så att det kunde reducera arvodet) CSN har vid telefonkontakt sagt att det inte ska räknas. Beroende på vad du behöver finns flera olika sätt kontakta oss.

Ring Kundcenter Privat, Kundcenter Företag, Spärrtjänst eller Digital support så hjälper vi dig! Har du några frågor som berör ditt avtal eller energilösningar? Se alla frågor och svar på ett och samma ställe, så att du snabbt och enkelt kan få hjälp. De elever som studerar på annan ort än hemorten och behöver bo på studieorten kan få ekonomiskt stöd.


Detta gäller för elever i kommunala gymnasieskolor samt i kommunal vuxenutbildning. Elever som går på fristående gymnasieskolor eller på folkhögskolor ansöker om ekonomiskt stöd hos CSN. Hos oss får du personlig service dygnet runt alla dagar. CSN har bevakningsrutiner på de ärenden som har skickats över till Försäkrings­kassan för att se till att ärenden som är klara för avgörande inte blir liggande.


CSN medger att handläggningstiden i NSs ärende har varit allt för lång. Det är emellertid inte ovanligt att ärenden av denna typ drar ut på tiden. Nyårshelgen är den mest taxiintensiva helgen på hela året.


För att få tag i en taxi så gäller det att beställa i förväg eller vara förberedd på lång. Företagskunder kan kontakta oss och få hjälp och support. Vi har öppet alla dagar för dig som har ett företagsabonnemang hos Telenor Företag. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck.


Caroline har angett jobb i sin profil. Ta del av rabatter och skaffa Studentkortet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg