torsdag 26 oktober 2017

Bästa parfymen för killar

Hitta våra populäraste här i våran topplista för de mest populära parfymerna. Billigare än rekommenderat pris! Recension av Hugo Red Edt Känslan som man får av den här doften påminner väldigt mycke om Hugo Boss Orange. Red är mer mogen och inte fullt så insmickrande och de träiga noterna ger ett lite mer elegant intryck. Tiffanys första doft cirkulerar kring irisblomman.


Patchouki och mysk avslutar.

Känslan är elegant och klassisk, och perfekt som en sofistikerad doft att bära dagtid. Alla dessa parfymer har visat sig vara uppskattade bland män och killar. Topplistan är baserad på betyg från användare som har recenserat dofterna och uppdateras veckovis. Den bästa herrparfymen hittar du garanterat här.


Parfymtoppen med populära parfymer från kända varumärken med upp till rabatt. Här jämför du enkelt populära parfymer från kända varumärken! Hitta enkelt bästa parfymen för dig genom att söka efter den doftgrupp och de doftnoter som du gillar.


Klassiska noter för herrparfym som cederträ, bergamott och mysk är bara några av valen du kan göra. Fantastiska dofter och tips för er killar Detta var en kort, men riktigt bra lista på de herrparfymer som tjejer gillar.

Vi är inte alls förvånade över att Acqua di Parma tog första platsen som den bästa herrparfymen enligt kvinnor, den är grym. Vi uppdaterar ofta våra parfym topplistor. Vi hänvisar endast till butiker där du får minst dagars öppet köp, bästa priserna, snabba leveranser, fri frakt och ett rikligt utbud på parfymer och parfym-varumärken. Ska du handla billiga parfymer så är vi alltid bara ett par klick bort. Den här parfymen är omåttligt populär, och man förstår verkligen varför.


Det här är helt enkelt en väldigt sexig doft. Fruktiga toppnoter av mint och blodapelsin balanseras av basnotens läder. Tillsammans skapas en ytterst maskulin doft, som brukar påverka kvinnor mycket positivt.


För 4kronor blir den din. Och där har du vår lista på några av de absolut bästa herrparfymerna som tjejer gillar på killar. Det finns förstås en hel del andra bra herrparfymer men det här är några av de bästa. Oavsett vilken av dessa parfymer du väljer så kommer tjejer garanterat att gilla din doft.


Robin: Parfymen är snäll och känns varm. Den är okonstlad på ett bra sätt och har den härligaste doften av alla kändisparfymerna. Hej, jag är en 18-årig kille som ska köpa en parfym. Om ni vet varför ni tycker som ni tycker får ni gärna skriva det oxå.


Parfymen doftar fräscht och blir perfekt för sommaren och solsemestern. Namnet säger väl sig självt – det här ÄR parfymen för män. Parfymen kostar 3kronor och säljs i särskilt utvalda HM-butiker i Sverige.

Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att säga hej då till ljusa citrusdofter och istället omfamna en vinterdoft med lite mörkare och tryggare inslag. Cafés Patrik Hedlund ger oss sina absoluta favoriter bland vinterdofterna. Parfymen har en mycket attraktiv och sensuell och manlig doft.


Dessutom kommer parfymen i en riktigt cool och maskulin flaska. Nu killar behöver jag hjälluktar sig själv. Pigg och fräsch men ändå modernt maskulin med bland annat kardemumma, ingefära och citronskal.


Om du, som jag, älskar Stockholm och vill ha något speciellt i badrumsskåpet är detta parfymen för dig! Boss Bottled Tonic Boss Bottled Tonic är en av vårens bästa nylanseringar. Det finns såklart en hel del andra parfymer som är sexiga, sensuella och manliga men det här är helt klart bland de absolut bästa herrparfymerna just nu som tjejer älskar på killar.


Du kommer själv njuta av att du luktar galet gott, manligt och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg