onsdag 11 oktober 2017

Amsterdam tips att göra

Femstjärniga aktiviteter i Amsterdam! Snabb och enkel köpprocess. Boka online med Viator. Besök Anne Frank i Amsterdam. Hoppa över Linjen Med Viator.

Vi förhandlar så att du slipper. Och just de här dagarna när solen skiner men graderna håller sig runt nollan så längtar vi lite extra. Här bjuder vi på hela tips på att göra i Amsterdam. En weekend i Amsterdam är en utmärkt idé.


Dels för att det är en genuint gemytlig stad och dels för att här finns så mycket att se och göra för alla smakriktningar. Bara att strosa det långa och bitvis bilfria promenadstråk som löper från Kungliga slottet vid torget Dam till Leidseplein i sydväst är ett händelserikt och kul. Sevärdheter i AmsterdaSe TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Amsterdam , Nederländerna på TripAdvisor.


I denna artikel får du tips på saker att se och göra i Amsterdam.

Se staden från en cykel. I Amsterdam är det väldigt vanligt att använda en cykel för att ta sig fram och när du vandrar på stadens gator är det stor chans att du kommer se en väldans massa cyklister. Saker att göra i Amsterdam när det regnar. Förutom att gå på museum, så tycker jag att staden upplevs som bäst när det är fint väder ute. Kanalerna är inte lika härliga när det regnar, men det finns trots allt ett par saker att göra i Amsterdam om det regnar.


Så vi spenderade ”bara” en heldag i Amsterdam och därför tänkte jag tipsa om vad man kan göra i Amsterdam om man är där över dagen, alltså ungefär timmar. Så här kommer ett blogginlägg med en mini-reseguide till Amsterdam och mina tips ! Fem saker som man måste göra när man besöker Amsterdam är svårt att ta ut. Staden innehåller så mycket historia, kultur och spännande stadsdelar med otroliga sevärdheter. Utöver detta finns det ett stort antal event och aktiviteter att underhålla sig med. Denna lista visar de fem mest populära sakerna att göra och här finns.


Istället för att bara besöka de mest berömda museerna, så rekommenderar vi dig att även besöka de mindre och mer speciella. Några exempel är: Tassen museum som är världens största museum för väskor och plånböcker, Nationaal Brilmuseum som har utställningar med glasögon och ett till tips är kaffe och té museet. Visst har jag hört att “alla” cyklar i Amsterdam – och det är sannerligen ingen överdrift. Alla cyklar verkligen, och snabbt går det.


Amsterdam kan självklart också upplevas till fots, men för att göra det med livet i behåll får man se sig om över axeln både en och två gånger innan man går över en gata.

Det finns så många historiska byggnader och kanaler i centrala Amsterdam att det är lätt att gå vilse. Men det finns ett bra knep för att hitta bland kanalerna. De tre stora kanalringarna (med början från centrum) heter Herengracht, Keizersgracht och Prinsengracht. Lär dig initialerna HKP så är det lätt att hitta tillbaka till centrum.


Amsterdam Tips för besökare Överblicka staden. Tulpanfältet i Keukenhof nu! Förslag på aktiviteter i Amsterdam. Oavsett om du har en, två eller flera dagar till ditt förfogande så har Amsterdam mycket aktiviteter att erbjuda och underhållning så att det räcker och blir över.


Här nedan listar vi aktiviteter som ger dig en bra överblick över staden. Semester i Holland: saker att se och göra i Amsterdam Amsterdam är en legendarisk stad och det är inte utan orsak. Kanaler, kullerstensgator, cyklar och mysiga kaféer- och då har vi inte ens nämnt stadens museer, dess gömda trädgårdar och restauranger i världsklass.


Att gå förbi Red Light District är nästan ett måste att göra i Amsterdam. Tycker man om att strosa runt på marknader så ska man besöka Albert Cuyp market. Längs med denna gatumarknad säljs det kläder, ost, frukt, blommor och mycket mer.


En härlig sevärdhet i Amsterdam. Jag gillar verkligen Nederländernas huvudstad och här får du mina favoriter med tips på saker att göra i Amsterdam. Lanskroon, Singel 385.


Här finns massor med saker att se och göra. Här får du reseproffsens bästa tips i stadsdelarna där lokalborna själva hänger. Njut av Amsterdams bästa barer, restauranger, butiker och tulpaner med hjälp av den här guiden.


De bästa aktiviteterna och höjdpunkterna i Amsterdam. Hitta alla sevärdheter, gå på sightseeing eller shoppa och upptäck nya restauranger. Hollands huvudstad är en knytpunkt för såväl cyklister som konstälskare, och kanalerna kantas av folk som slappar med en öl och umgås.


Här är tio aktiviteter du inte får missa när du planerar din resa. Hipsterkulturen är utbredd: vilket också betyder att här finns ett bra utbud av kaféer som serverar riktigt bra kaffe och snygga barer där bartendrarna ser ut att vara tagna från modemagasin. Utbudet av saker att göra , restauranger att äta på och barer att hänga på kan tyckas vara oändligt stort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg