måndag 16 oktober 2017

Muslimsk man svensk kvinna

Skapa en gratis datingprofil idag! Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Muhammed lär att kvinnor är tecken på att något dåligt kommer att hända. Tecken som förebådar att något dåligt kommer att hända finns hos kvinnorna , huset och hästen.


Efter mig har jag inte lämnat någon bedrövelse som är farligare för männen än.

Månggifte för mannen är tillåtet med upp till fyra fruar samtidigt enligt Koranen Sura 4:under begränsade förhållanden där det krävs att mannen behandlar alla sina hustrur lika för att. Att kvinnor då enligt Muhammed skulle ärva hälften så mycket som män ansågs revolutionärt. Men min tro är någonting privat. Jag skrev tidigare om hur man som muslimsk tjej måste gömma sig när man är tillsammans med en svensk man. Nu ska jag skriva lite mer om relationer mellan svenskar och invandrare ( muslimska , mellanöstern).


Jag har fått ganska många frågor om relationer mellan svenska män och muslimska kvinnor och försöker nu svara utifrån mina. En muslimsk man kan även välja att avstå från alla sina fruar men fortfarande tillfredställa sig sexuellt med kvinnliga slavar (se Koranen 23:5-6). Mannen har sexuell frihet och kvinnan är hans leksak.

Anna, 5 är kränkt över att hon som svensk kvinna inte har samma rättigheter som muslimska män. Hon kräver möjlighet till månggifte för kvinnor och att lagen ändras till kvinnornas fördel. Bonus är sexuell tillfredsställelse året runt samt att kvinnor blir mindre utbrända. Man måste se från person till person, är de praktiserande muslimer, vad förväntar de sig från dig som kvinna ? Hur är du själv som person? Kvinnan måste alltid lyda sin make och hans beslut, men mannen måste vara rättvis och respektera sin fru och hennes känslor.


En kvinna kan inte tvingas in i ett äktenskap utan har rätt att välja sin make själv. En muslimsk kvinna har rätt att skilja sig ur ett dåligt äktenskap om ett äktenskapskontrakt skrevs innan bröllopet. Det är väldigt få svenska tjejer som dras till invandrarkillar med tanke på antalet relationer som svenska kvinnor har med svenska män. Svenska kvinnor har över lag mer trygghet i sin sexualitet här trots att utländska kvinnor har valmöjlighet att lära sig om sin inre självkänsla och sexualitet i skolan. Min pojkväns familj firar radam mm.


Så prata med din pojkvän och fråga hur religösa hans familj är. Det är nog skillnad mellan en muslimsk kille och en muslimsk tjej vad man får göra och vem man får vara tillsammans med. Observera att en svensk kristen man måste konvertera till islam för att kunna gifta sig med en egyptisk muslimsk kvinna.


Om både mannen och kvinnan är kristna behöver mannen inte konvertera. Det krävs en handling på arabiska som anger att mannen konverterar till islam, till exempel intyg från en moské. Som muslimsk kvinna har jag fått kämpa hårdare för att förmedla det fina med min religion, till människor som är ovetandes om den.

Att tillåta en muslimsk man att gifta sig med en kristen eller judisk kvinna , är en undantagsregel som gäller under särskilda omständigheter. Och när en muslimsk man gifter sig med en kristen eller en judinna, är det inga problem, eftersom han tror på alla profeter och alla heliga böcker. Där står att av familjevåldet sker i familjer där man inte dricker sprit och inte firar jul. Jag kan inte tänka mig att den andelen är lägre i Sverige.


Islam ger dessutom männen rätt att tillrättavisa kvinnor med våld. Linnea Claeson tycker det är rätt att generalisera om svensk kultur men inte om andra kulturer. En annan muslimsk man misshandlade och hotade sin fru att han skulle slakta henne medan han skrek Allahu Akbar på grund av hennes konvertering till kristendomen.


Man hör sällan om det motsatta, om en muslimsk kvinna som mördar hennes man för apostasi. Detta på grund av kvinnor brist på auktoritet i den muslimska världen. Tillbaka Vad jag har förstått så kan den svenska kvinnan i vissa fall känna sig förnedra nedvärderad eller mindre värd då den muslimska mannen inte besvarar hennes hälsning med handen.


Halmstads moské befinner sig i centrala Halmstad. Vi jobbar dagligen för att aktivt stödja det muslimska samhället och främja Islams budskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg