torsdag 26 oktober 2017

Bästa parfymen för män

Blixtsnabba leveranser. Billigare än rekommenderat pris! Erbjudanden På Alla De Största Märkena - Upp till av Rek. Köp Max Factor på nätet till bra priser. Se utbud från flera butiker.


Det här är de fem sexigaste dofterna för män , om kvinnor får välja.

För spänningens skull börjar vi, såklart, vår lista bakifrån. Jean Paul Gaultier Jean Paul Gaultier trotsar det konventionella och spelar lekfullt åt två håll: mellan det traditionella och fräcka, friskhet och mjukhet, styrka och sensualism. Tiffanys första doft cirkulerar kring irisblomman. Patchouki och mysk avslutar.


Känslan är elegant och klassisk, och perfekt som en sofistikerad doft att bära dagtid. Prada Luna Rossa Black EdP är en sjuhelvetes fin och kryddigt varm parfym. Gudskelov befriad från den överdos av iris som annars brukar känneteckna Pradas dofter.


Bär den här om du inte vill sticka ut för mycket, men ändå vill lukta riktigt gott!

Den här parfymen finns i flera olika storlekar, ända upp till 200ml. Namnet säger väl sig självt – det här ÄR parfymen för män. Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att säga hej då till ljusa citrusdofter och istället omfamna en vinterdoft med lite mörkare och tryggare inslag.


Cafés Patrik Hedlund ger oss sina absoluta favoriter bland vinterdofterna. Vi erbjuder parfymer för män från flera kända personligheter som till exempel David Beckham, Cristiano Ronaldo och James Bond. Hitta enkelt bästa parfymen för dig genom att söka efter den doftgrupp och de doftnoter som du gillar. Klassiska noter för herrparfym som cederträ, bergamott och mysk är bara några av valen du kan göra.


Den här listan grundar sig på utmärkelsen FIFI Awards är ett presetigefyllt pris som sponsras av parfymbranschen själva. Kategorin Luxury är den exklusiva kategorin till skillnad från prestige. Den har varit min favoritparfym sedan den lanserades.


Sensuell, kryddig och lyxig är nog de ord som beskriver denna doft bäst. Men den har även jobbat sig in bland mina vardagsparfymer och de tillfällen när jag vill känna mig lite mer uppklädd – fast jag inte. Men visste du att rätt parfym gör du dig mer attraktiv.


Vilken är den bästa parfymen för kvinnor enligt män ? Det kostar att lukta gott, och att hitta den perfekta parfymen kan vara svårt - i synnerhet om det är till någon annan. Parfymer är vår bästa vän. Det är sannerligen inte svårt att sälja in den här parfymen : bulgarisk fyllig ros, björnbär och cypress med en hint av patchouli.

Du hör ju – kombinationen formligen osar självförtroende och skapar seriös, mjuk och bärig doftmagi. Acqua di Parma Intensa är den första doften enbart tillverkad för män från Acqua di Parma. Det är en aromatisk och sofistikerad doft som kombinerar en sensuell bas av läder, cederträ samt neroli med färska citrustoppnoter av bergamott från Kalabrien, citron och ingefära. Här jämför du enkelt populära parfymer från kända varumärken!


Jag kan inte säga att doften är lätt - auran är ganska stor- men den har en klar, ren blomdoft. Sedan har du reklamkampanjen med dessa unga tonårskvinnor i grupper. Den lanserade också på ett stort event som en parfym som skulle få en att stick ut ur mängden och skänka en elegant aura av framgång.


En ny spännande parfym för män som drömmer om att erövra världen är Creed – Aventus. En intressant detalj är att White Horse EdT lagras i svenskt ekfat. Pigg och fräsch men ändå modernt maskulin med bland annat kardemumma, ingefära och citronskal. Om du, som jag, älskar Stockholm och vill ha något speciellt i badrumsskåpet är detta parfymen för dig!


Boss Bottled Tonic Boss Bottled Tonic är en av vårens bästa nylanseringar. Om du är osäker på vilken parfym du ska välja, så har vi gjort det enkelt för dig. Vi visar dig nämligen våra bästa alternativ på de absolut bästa parfymerna för män.


Herrparfym – Paco Rabanne One Million EDT. En av de mest populära herrparfymerna på marknaden är parfymen One Million.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg