måndag 9 oktober 2017

Neil strauss spelet

Hata inte spelaren hata spelet. Neil Strauss , rockkritiker och medförfattare till Mötley Crües, Marilyn Mansons och porrstjärnan Jenna Jamesons skandalbiografier, tröttnade på att vara en AFC (average frustrated chump) och tillbringade två år tillsammans med ett antal män vars enda mål är att bli världens bästa förförare. In his international bestseller The Game, Neil Strauss delved into the secret world of pick-up artistsmen who have created a science out of the art of seduction.


Not only did he reveal the. Neil Strauss lärde sig förförelsens alla knep – nu delar han med sig i ” Spelet ” Neil Strauss lutar sig fram, som för att viska.

En kväll satt jag hemma och hörde hur min polare hade trekant med Paris Hilton i rummet bredvid. Jag var tvungen att göra något åt min situation. Hitta bästa priser på Spelet av Neil Strauss som e-bok (epub, pdf) eller ladda ner e-böcker gratis från biblioteket och läsa på din e-bokläsare eller ipad. Spelet är, för den som tillbringat de två senaste veckorna i avfolkningsbygder utan elström och tidningsdistribution, rockjournalisten Neil Strauss ´ gonzojournalistiska skildring av en två år lång odyssé genom en värld där erövring är det enda målet och sex den segrandes rättmätiga belöning.


Strauss inser till slut att hela grejen med att ragga på tjejer är som ett enda spel där det gäller att spela på rätt sätt. I boken ” Spelet ” förvandlar sig Neil Strauss till världens främste uppraggare av kvinnor. Sydsvenskan träffade honom i Stockholm för att prata om raggning, sex, hunddressyr, hallickar och vad det egentligen är den hyllade författaren har att säga om spelet mellan män och kvinnor.


Här samlar vi alla artiklar om Neil Strauss.

Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Musikveckan med SvD. Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Neil Strauss är: SvD Premium, MeToo, Litteratur och Ovidius. Författaren, Neil Strauss , bestämde sig för att under två år träna och studera till att bli ”världens bästa förförare”. Han engagerar sig i nätforum, genomför raggningskurser och lär sig allt mer om detta sociala spel. Resultatet av denna egenvalda utbildning blev boken ” Spelet ”. Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.


Parallellt med att Neil Strauss begåvas med namnet Style av sin mentor, lär sig spelet och så småningom når toppen i den inofficiella sociala hierarkin får läsaren även lära känna andra potentiella raggningsexperter på olika stadier i sin ”karriär”. Annars är det här, och Neil Strauss , en stor besvikelse. Det kallas reportagebok. För artig kan man bara vara om ens mundering bryter totalt mot det. Dvs, med en extremt dominant outfit kan man vara extremt artig, men upplevs.


Journalisten Neil Strauss berättade i en intervju om sig själv. Han sa att han hade varit en usel förförare, osäker på sig själv och dålig på sociala interaktioner. Strauss ville undersöka hur en gör för att ragga, om det finns några särskilda knep, och gick till en raggningsguru. Neil Strauss är inte bara framgångsrik författare till bästsäljande böcker som Spelet , Att älska som en porrstjärna och Varning!


En enormt underhållande berättelse.

Jag älskade varenda sida av den. Och jag kommer aldrig att låta Neil Strauss komma närmare min fru än 15. Män och kvinnor har alltid gjort det – flirtat.


Numera kan män gå på kurs för att lära sig ragga upp en kvinna på krogen. Pick-up kallas metoden som har fått en världsvid spridning genom den amerikanska boken Spelet. Vi följde en grupp nybörjare i kurs­lokalen och på krogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg