tisdag 10 oktober 2017

Elitsinglar pris

Alla priser är inklusive moms, och gäller vid förskottsbetalning. Vi är övertygade om att vår tjänst ger dig de allra bästa förutsättningarna för att du ska träffa en partner för en seriös och långsiktig relation - det vittnar hundratals lyckliga ElitSinglar -par om. ELITSINGLAR är det bästa alternativet för seriös dejting med likasinnade singlar. Vi erbjuder nämligen så mycket mer än bara kontaktannonser.


Vi tror på dejting som är seriös och har som mål att du ska kunna lämna sökandet efter kärlek och dating på nätet bakom dig efter att du har varit medlem hos oss. Väljer man ett Premium-medlemskap på 3-månader är priset 6kr per månad. Vilket är ganska väntat eftersom tjänsten riktar sig mot högutbildade singlar som inte tvekar på att betala för en bra tjänst. Din ideala partner kommer att hittas med hjälp av ett vetenskapligt personlighetstest. Elitsinglar är inte den billigaste online dating plattformen som finns.


Dessa ElitSinglar krav har du som användare! Och det är inte så få krav! Det betyder i klartext att sajten har många fina singlar du kan lära känna, som också söker en sofistikerad partner. ELITSINGLAR har ett utmärkt rykte om att vara den dejtingsida som ambitiösa singlar använder sig för att möta likasinnade och professionella singlar.


Vi anser att det som skiljer oss från andra datingsidor är att vi helhjärtat ägnar oss åt att hjälpa svenska singlar upptäcka varandra, och förhoppningsvis inleda en relation fylld av kärlek och lycka. Medlemmar betalar en månadskostnad och får då ta del av dejtingsidans funktioner. Utöver basnivån (gratis) så finns två betalmedlemskap. Ni skillnaderna på de olika medlemskapen i tabellen nedan.


För att undvika missförstånd och som exempel: ett tre månaders medlemskap förnyas med ytterligare tre månader till exakt samma pris som det första tremånaders-medlemskapet. Ett sex månaders medlemskap förnyats med ytterligare sex månader till exakt samma pris som det första sexmånaders-medlemskapet, och så vidare. För att använda alla funktioner behöver du dock ett premium-konto. Priset för det är från 159kr per månad. Kanske är det ett sätt att sortera ut oseriösa medlemmar.


När det kommer till kostnader så har ELITSINGLAR ett pris i mellanklass och man kan även skapa en begränsad profil som är gratis. Liksom på andra dejtingtjänster beror priset per månad på hur långt medlemskap man tecknar. ELITSINGLAR har ingen pröva-på-period och är inte det billigaste alternativet på marknaden, men inte heller det dyraste. Tjänsten som erbjuds är av högsta kvalitet och värd priset. Beskrivning: Värd att nämna eftersom de var först och störst i Sverige med nätdejting.


Spray gick att använda tom i vintras för de som redan var medlemmar. Går man in där i dag kopplas man till match. Då motsvarar ElitSinglar dina förväntningar. Ta reda på allt du behöver veta om den här dejtingsajten med vår alla omdömen om ElitSinglar ! ElitSinglar är en mycket populär nätdejtingsajt för sofistikerade svenska singlar som söker en möjlighet att träffa en fantastisk och potentiell matchning.


Elitsinglar pris

Sidan har ett personlighetstest och ger så kallade partnerförlsag. Premium-medlemskapet har de funktioner som andra liknande dejtingsajter har, det går att läsa och skicka meddelanden, skicka leenden, skicka frågeformulär, se vilka som har besökt profilen, se de andra medlemmarnas bilder o. De riktar sig främst till välutbildade singlar över år som har lika höga ambitioner som de har professionella. Vill träffa nya vänner eller andra kontaktannonser för dejting hos oss med singlar.


Kontaktannonser för omsorger, -dd dejtingsajt som inte det ut! Få kontakt med nätdejting. Skulle priserna ändras efter en vecka har det ingen betydelse eftersom du redan har betalat.


Elitsinglar pris

Ett abonnemang på eDarling måste sägas upp senast sju dagar innan det går ut, annars förnyas det automatiskt med samma tidsperiod som du tecknade, dvs i detta fallet 6-månader, och då kan det hända att det är nya priser som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg