fredag 12 juli 2019

Sunfleet kontakt

Nu är M live i Stockholm och Uppsala. Eller till att äga en egen bil. Sunfleet fortsätter som vanligt på andra orter.


Boka bil per timme var du vill, du är inte knuten till någon specifik stad eller plats. På Södermalm duggar våra bilpooler tätt!

Tillgång till bil, när du vill. Miljöklassade, nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Och ändå har du alltid en bil till hands när du behöver. Kundservicen har funkat väldigt bra de tillfällen jag haft kontakt med dem. Den enda nackdelen är att appen man använder för att boka är aningen långsam.


Registreringen tar bara några minuter och du bokar sedan smidigt din hyrbil via hemsidan eller appen och väljer med fördel att plocka upp den i din närmaste bilpool i Göteborg. Det gick inte att hyra en bil för en kortare period än en timme.

Behöver du kontakta oss på Nybergs Bil eller undrar över öppettider? Sänk transport och administrationskostnader och stärk samtidigt företagets miljöprofil. Få koll på era resekostnaderna genom månadsfakturering med körjournal specificerad efter ert behov. Användandet av bilpool växer kraftigt i Malmö.


Antalet körda kilometer och bilpoolstimmar ökar stadigt vilket bidrar till ett färre antal bilar i trafiken och därmed ett minskat utsläpp av koldioxid. Nu spår bilpoolsföretaget en ännu större efterfrågan. Peter kommer från ett av ägarföretagen, Volvo Personbilar Sverige där han senast arbetat som produktchef och han har dessutom bakgrund som marknadsanalytiker på Volvo Personvagnar. Hitta och få information om sunfleet carsharing ab göteborg i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.


Moderbolag är Volvo Car Mobility AB och koncernmoderbolag är Zhejiang Geely Holding Group Co Ltd. Ta också för vana att gå ett varv runt bilen när du hämtar den och lämnar tillbaka den för att se att allt ser bra ut. Handenheten bör förvaras i handskfacket under bokningstiden. Varför skulle jag vilja köra deras bilar när jag har egen.


Dessutom omöjligt att komma i kontakt med och dem lovar att ringa tillbaka. Boka för en timme, en dag, en helg eller precis så länge du vill. Som medlem kan du boka allt från Volvo Vtill lyxiga XC90.

Medlemmarna äger alltså bilarna tillsammans, så vi är många som delar på skötseln! Allt från Volvo XCtill Volvo XCoch skåpbilar som du kan boka en timme, ett dygn, en helg, en vecka eller precis så länge du vill. Det har även bilar som du kan hyra dagtid.


En privatbil står oanvänd av tiden. I Karlstad finns sex poolplatser med tretton miljöbilar, bland annat vid Bussterminalen, Ahlmarkshuset, Duvan och vid Helmia. Nyservade och välstädade Volvobilar, sällan mer än ett och ett halvt år gamla. Samtidigt går de över till nyare och större modeller. Utfasningen är gjord i Stockholm.


Enligt M själva är M en tjänst för storstäder. Köp i så fall ett registreringsbevis här. Ett registreringsbevis visar vad som är registrerat för ett bolag ett givet datum.


Det kan du behöva vid kontakter med banken, posten och vid affärsuppgörelser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg