tisdag 9 juli 2019

Kristen mötesplats

Sveriges största mötesplats för oss med kristna värderingar och traditioner. Många har funnit lyckan hos oss. Hos Christan Loving Sverige finner du massvis av människor som delar din kristna tro och värderingar.


Möt andra kristna i en social och trygg miljö med. KRIK vill även uppmuntra KRIKare att besöka asylboenden och genom lek och idrott skapa glädje där.

Detta vill vi göra utifrån en kristen värdegrunoch vår kristna tro där alla människor är lika värda och högt älskade. Idén mötesplats KRIK ska gå parallellt med den ordinarie KRIK verksamheten och bli en del av KRIK-kulturen. Välkommen till KDate - gratis dejting för kristna. KDate är en mötesplats och ett forum med uppdrag att sammanföra kristna människor och människor med kristna värderingar i Sverige för så väl vänskap, bekantskap som dejting och giftermål.


De gör krogen till kristen mötesplats MALMÖ. Det var tal om ett kristet alternativ till en nattklubb. Men eftersom Club Zion stänger vid midnatt tog arrangörerna bort ”natt”.


Kvar blev klubb och något som visar sig vara en trevlig träffpunkt för det som i dagligt tal kallas mogen ungdom.

Forum för kristen feminism Konferens med föreläsningar, workshops och samtal – för att ge inspiration, nätverk och nya perspektiv i arbetet för en feministisk framtid i våra kyrkor. Konferensen är ett öppet forum för feministiska frågeställningar och en mötesplats för dig som är kristen , feminist eller både och. Läs mer i de dokument som finns på denna sida. Här kan du även finna länkar till i stort sett alla kristna församlingar i Örebro. Träffa nya vänner eller ditt livs stora kärlek!


Allt för att din kristna dating ska bli så smidig och enkel som möjligt. Alla kan samlas här för att hitta en trevlig vän eller närmare sällskap, Registrera gratis och sök kristen date För att söka bland alla våra kristna medlemmar så måste man vara medlem. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Mitt i ett närsamhälle präglat av hög hastighet och högt konsumtionstryck vill Mötesplats Sickla skapa oaser och motståndsfickor som ger plats för samtal och vänskap, bön och middagar, musik och samhällsengagemang – en kristen gemenskap och samtalspartner mitt i vardagen.


Det talas ibland om de olika liv vi lever. Ett problem för mig är att jag egentligen aldrig har haft några problem med Gud. Så ibland har jag saknat den gudomliga krisen som har varit så viktig för många kristna personligheter. Men nu har jag börjat inse att det är ju faktiskt en fantastisk gåva. Jag har alltid vetat att jag varit tillhörig.


Hos oss på Kista aktivitetscenter kan du som är år eller äldre träffa och lära känna nya vänner. Du har även möjlighet att delta i ett rikt utbud av. Daniel AlNyhem är en andlig men relaxad mötesplats För Pingströrelsens föreståndare Daniel Alm är Nyhemsveckan en energiinjektion.

I år vill han tala om vart rörelsen är på väg och lyfta frågor om ekumenik och ledarskap. Kristna menar vidare att Jesu ankomst fullbordade messiasprofetiorna i Gamla Testamentet. Till några av de viktigaste av dessa kan nämnas, Jesaja och Psalm 22.


Den kristna föreställningen av Messias skiljer sig avsevärt från det samtida judiska begreppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg