fredag 19 juli 2019

Psykodynamisk terapi malmö

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Psykodynamisk terapi malmö

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Mitt arbete vilar huvudsakligen på psykodynamisk grund. Jag anpassar mitt arbetssätt till de svårigheter du vill övervinna och till den person du är. En psykoterapeutisk kontakt kan vara allt från några enstaka samtal till en terapi som löper under flera år. Högkostnadsskyddet gäller.


Jag heter Sara och är psykodynamisk terapeut som arbetar med samtalsterapi i Malmö. Välkommen till mitt rum. Här tittar vi tillsammans på det som är svårt att hantera på egen hand. Vi sätter ljus på det svåra och gör det förståeligt. Inga problem är för stora eller för små för mig.


KBT, IPT och psykodynamisk psykoterapi är grunden för Mats Lindqvists arbete. En moderna skolbildning är den dynamiska korttidsterapin företrädd av James Mann, David H Malan, Peter Sifneos m fl. För den som letar efter psykodynamisk terapi i Malmö är utbudet inte riktigt lika stort som för KBT, men det finns fortfarande ett flertal alternativ att välja mellan. För dig som inte har koll på vad psykodynamisk terapi är för något kan vi rekommendera vår artikel på Ahum som grundligt går igenom.


Genom att bli medveten om orsaken till ditt agerande kan du förstå och förändra ditt nuläge. Behandling av psykodynamisk terapi utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut. Psykodynamisk terapi i Malmö.


Modern psykodynamisk forskning. De två psykologerna Karin Lindqvist och Jakob Mechler saknade lättillgängliga fakta om psykodynamisk forskning. Då tog de saken i egna händer och startade bloggen psykodynamiskt. Ulla Bejerholm Hansen har avtal med Region Skåne för psykodynamisk terapi , och den som har remiss från primärvården kan vända sig till Ulla för behandling.


Ulla tar självklart också emot privat. Denna form av terapi kommer bäst till sin rätt genom långvarig kontakt mellan klient och behandlare, men rör det sig om ett specifikt problem kan även korttidsterapi vara ett bra alternativ. Kontakta gärna Familjeterapeuterna Syd i Hyllie om du har frågor eller vill boka tid för psykodynamisk terapi ! Under psykodynamisk terapi får du hjälp att utforska dina känslor, behov, motiv och relationer. Genom att du lär dig varför du gör på ett visst sätt, kan du förstå och förändra hur du mår just nu. Under behandlingen besöker du oss som mest gånger.


Efter cirka tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Jag har arbetat med alla slags problem både inom socialtjänst I Lund och Malmö , i sjukvården på UMAS på flera olika kliniker samt barn- och ungdomshabilitering. Linda Forslun legitimerad psykolog som erbjuder psykodynamisk terapi och kognitiv beteendeterapi (KBT) med olika inriktningar.


Har du lättare till mer komplexa psykologiska problem är du välkommen till mig. Likaså om dina besvär inte är så stora utan att det mer handlar om att du vill utveckla dig själv. Lena Seger är leg psykolog, leg psykoterapeut och kbt-handledare och erbjuder psykoterapi bl a vid ångest, depression samt stressrelaterade besvär och handledning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg