fredag 26 juli 2019

Seniorträffen

Detta är inte en dejtingsite. Adsupply Media Sweden AB. Hos oss kan du träffa gamla och nya vänner. Rotebro, Gillegården, just nu stängd.


Vi är en mötesplats för social samvaro och aktivitet och har öppet för dig som bor inom Östermalms stadsdelsområde och är över år.

På programmet står föreläsningar på varierande teman. Vi håller andakter, sjunger tillsammans och dricker kaffe, samtidigt som vi har tillfälle att prata med varandra. Seniorträffen ligger på Hundraårsgatan B, i närheten av. Hyreskostnaden för golfbilen står den som hyr själv för.


Vi testar detta resten av säsongen. Bli av med det frekventa kissandet - som kan bero på en förstorad prostata. Vi har öppet för alla seniorer, det behövs ingen remiss, anmälan eller bistånd för att komma hit, det är bara att titta in!

Det behövs inga redskap och går att utöva var som helst. Under kursen lär vi oss en form av självmassage och provar på Stilla Qigong. Furulundsskolan och speleman underhåller. Måndag december kl 13.


Om du inte känner till verksamheten eller inte varit här förut är du extra välkommen! Våra seniorträffar är öppna för alla pensionärer men anhöriga, närstående och seniorvolontärer är också varmt välkomna att delta i aktiviteter och. Under julhelgerna godkänns inga nya kontaktannonser. VÄLKOMMEN TILL SENIORENS KONTAKTANNONSER!


Georgis Touma arrangerade Seniorgalan i Norrköping. Linköping och engagemanget hos både. Här kan medlemmar i SPF. Ordnade aktiviteter sker på nedanstående tider.


Välkommen till en kurs som kombinerar senioryoga med stolsyoga, här kan du delta på dina egna villkor med fokus på närvaro framför prestation. Eftersom du kan använda stol som stöd passar denna träningsform även dig som inte är så rörlig, otränad eller rullstolsburen. Självklart blir det god mat, kaffe med dopp samt lotterier och fina priser.


Effektmålet var att de hemtjänstkunder hos Carema Hagalund som besökt seniorträffen Ankaret minst gånger under projekttiden skulle uppleva att seniorträffen är en mötesplats för trygg och positiv social samvaro.

Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Dan-Inge Olsson, Första Avenyn, Gull-Britt Persson. Varje samling avslutas med en kort andakt. För att vara med på dessa samlingar behöver man inte vara medlem. Ett dignande julbor levande musik, allsång, dans, massor av vinster på lotterierna (julbor kryssningar och massor av annat fint).


Välkommen att fira jul tillsammans på seniorträffen. Alla seniorer är välkomna! Tomtegröt, skinkmacka och kaffe serveras. Vi vill på ett naturligt.


Grattis till Christer Ström Oldboys Norrköping som vann herrklassen före två klubbkamrater. Storslam till Norrköping på herrsidan. Vi säger även grattis till Marita Ortstam GOIF Fram som vann damklassen.


Resultatlista på länken nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg