torsdag 11 juli 2019

Styrelseutbildning kvinnor

Både teoretiskt och praktiskt vilket, enligt min personliga bedömning, borgar för kvalitet. StyrelseAkademien erbjuder högre styrelseutbildningar , med möjlighet till certifiering, för dig som vill ta nästa steg i ditt styrelsearbete. Dessa utbildningar riktar sig till dig som är aktiv styrelseledamot, ordförande, ägare eller vd.


Styrelseutbildning kvinnor

Styrelseansvarsförsäkring: Du får möjlighet att teckna en styrelseansvarsförsäkring – exklusivt tillgänglig för dig som är medlem. Styrelseutbildning : Få medlemsrabatt när du går någon av våra utbildningar. Har du dessutom tenterat och är certifierad styrelseledamot blir det extra förmånligt.


Vi erbjuder bland annat några av marknadens mest kvalificerade styrelseutbildningar , coachande mentorskap samt lärande frukostseminarier. Vi driver även ett aktivt opinionsarbete för att förändra attityder ur ett mångfaldsperspektiv. Kommande: Vår populära styrelseutbildning kommer tillbaka i vår! Läs mer om utbildnignen här. Vi håller utbildningar i praktiskt styrelsearbete med inriktning ägarledda företag, kommunala bolag, stiftelser och idéburna organisationer.


Innehållet är praktiskt förankrat. Lista: Tio aktörer som erbjuder styrelseutbildning. Som Executive Assistant kretsar ens arbete till stor del kring såväl företagets ledningsgrupp som styrelse.


Genom att gå en utbildning i styrelsearbete får du inte bara bättre koll på hur allt fungerar - ditt jobb kommer också bli både lättare och roligare. Kraven på företags styrelsearbete ökar. Ett aktivt och professionellt styrelsearbete är ett viktigt medel för företagets utveckling, och konkurrenskraften ökar om styrelsen är rätt sammansatt, gör rätt saker och har rätt arbetsformer. Relevant kompetens har alltid varit ett grundläggande kriterium vid val eller rekrytering av styrelsemedlemmar. Så även kartläggning och utvärdering.


Kärnan i vår kompetens är kunskapen om ledarskap. Det gäller oavsett om vi arbetar med Executive Search, Management Audit, Interim Management, Second Opinion. Men du som styrelsemedlem har också ett stort ansvar. Genomförda styrelseutbildningar : Många styreleutbildningar har genomförts under åren bl a regeringens program Styrelsekraft.


Handelskammaren samt andra. En uppdaterad högre styrelseutbildning. Utbildningar för enskilda styrelser. Den vänder sig till dig som redan är verksam som styrelseledamot sedan några år tillbaka och som har en grundläggande styrelseutbildning motsvarande Rätt Fokus eller liknande.


Efter avslutad utbildning och tentamen blir du som deltagare certifierad styrelseledamot. Under årens lopp har mer än 4kvinnor certifierats via den här utbildningen som är Sveriges enda styrelseutbildning anpassad för kvinnor. Framgång är ingen slump. För att bli en duktig styrelseledamot krävs både kunskaper och lämpliga personliga egenskaper. Vill du hitta verktygen till ett bättre styrelsearbete?


Kursupplägget Pass 1: Föreningsbygget. Det borde inte behövas någon kvotering. Men om det nu finns färre kvinnor än män i styrelserna borde det gå att göra något åt det utan tvång. Så resonerade egenföretagaren Therese Bengtsson som är en av medlemmarna i affärsnätverket Kavai och även initiativtagare till nätverkets projekt Kvinn.


Styrelseutbildning kvinnor

Vi hjälper dig att göra skillnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg