torsdag 11 juli 2019

Skapa google play konto

Du får använda bokstäver, siffror och punkter. Gmail är tillgängligt på alla Android- och iOS-enheter och. Skapa ett starkt lösenord och ett. Med ett starkt lösenord och aktuella återställningsuppgifter.


Skapa google play konto

Upprepa stegen nedan om du vill lägga till flera konton på enheten. Inställningar på enheten. Om du bara har en plats klickar du på Hantera platser på menyn.


Om du har två eller flera platser går du vidare till nästa steg. På så sätt blir det enkelt att skilja dem åt. Om du vill att en annan bild ska visas kan du alltid byta profilbild. Du kan granska och justera vissa sekretessalternativ nu och hitta ännu fler inställningar om du loggar in eller skapar ett konto.


Sortera, samarbeta eller ring en vän utan att lämna inkorgen. Ta del av miljontals nya appar, spel, låtar, filmer, TV-serier, böcker, tidskrifter och mycket annat för Android. Var du vill, när du vill, på alla dina enheter.


Barnets konto är länkat till föräldrarna via en app som har koll på vad som sker. När du är klar kan barnet logga in på sin enhet med det nya kontot. Fyll i informationen som. E-post Ogiltig e-postadress. Lösenordet är för kort eller innehåller ogiltiga tecken.


Skapa google play konto

Det fungerar däremot bäst till surfplattor, där varianten “begränsat konto ” finns tillgänglig (vilket också är det vi går efter). Förutsatt att din enhet kör Android eller högre är det en väldigt enkel historia efter det. Vill du inte göra något av det trycker du på ”Nästa”. Läs och godkänn villkoren och Apples integritetspolicy.


Den e-postadress du anger blir ditt nya Apple-ID. Så här skapar du ett nytt Microsoft- konto för att använda Microsofts tjänster. Up next Hur skapar man en kanal. Oavsett om dina barn är yngre eller i tonåren så kan du med Family Link-appen skapa digitala regler från din egen enhet som vägleder dem i takt med att de lär, leker och utforskar online.


Om du till exempel har blockerats av en annan användare eller om ditt Gmail- konto har blivit inaktiverat p. Du kan fabriksåterställa den, göra ett konto åt henne som blir huvudkonto, och sen lägga till ditt konto utan synk för att ladda ner appar du köpt. Då blir det hennes telefon, med hennes konto som huvudkonto. Jag har lagt till mitt konto på min sambos telefon, och då har jag kunnat ladda ner det jag köpt från Play Store. You can use an existing.


Skip navigation Sign in. Gå till Startskärm och tryck på. Lite missvisande då vi vill skapa ett konto , men det är här som processen börjar. Det tar runt 2-minuter att skapa sitt konto , så haka på genomgången och du har löst ditt problem. Du uppmanas antingen logga in med ett befintligt Apple-ID eller skapa ett nytt.


Välj nu en e-post och ett lösenord för det nya kontot samt fyll i frågorna under Säkerhetsinformation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg