måndag 29 juli 2019

Lär känna psykopaten

Boken har läsarrecension. Lär känna psykopaten vänder sig till alla som vill veta mer om hur psykopater fungerar och hur man kan skydda sig från dem. Den vänder sig också till anhöriga och till yrkesgrupper som arbetar med psykopater. Här finns även en checklista som används för att utreda om någon är psykopat. Stalin, Hitler, Jack the Ripper – det fattar nog alla att de var psykopater.


Lär känna psykopaten

Men majoriteten av alla psykopater mördar inte massor av människor utan finns mitt ibland oss. Lär dig känna igen tecknen så att du kan skydda dig. Oförmögna att känna dåligt samvete, sorg eller andra naturliga känslor kan de utnyttja andra utan återhållsamhet. Det är därför det är så viktigt att lära sig känna igen dem.


En psykopat är en patologisk lögnare. Alla ljuger, men när en psykopat ljuger är det inte en liten vit lögn eller en som kan rättfärdigas. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Görel Kristina Näslund är författare, leg. Lär känna dina svaga punkter för att hantera narcissisten och psykopaten.


Läs mer om narcissism i mina tidigare texter. Om du har kontakt med en narcissist eller psykopat är första regeln att du tar reda på vilka dina egna svaga punkter är. Och varför är så många psykopater upprepat kriminella? När hon äntligen lyckades bli fri nästlade han sig in hos Linda.


Maria levde med psykopaten i elva år. Linda tog sig med nöd och näppe ur relationen efter en kortare period – den värsta i hennes liv. Säger att det inte bara är hans fel utan att du också måste ta ditt ansvar. Genom sina ord och handlingar så förefaller han vara övertygande.


Lär känna psykopaten

Vi lär oss snart att han endast säger och gör dessa saker för att få oss att fastna på kroken igen. Han känner till våra svaga punkter och vet precis vilka knappar som han skall trycka på. Read reviews from world’s largest community for readers.


Vem är egentligen psykopaten och hur kan man skydda sig mot denna per. Skånska DagbladetVad rör sig i huvudet på en psykopat ? Han är impulsiv och har en lättväckt vrede. Psykopaten känner inget medlidande, inga skuldkänslor och ingen rädsla. Nu menar jag inte att psykopatens totala brist på empati endast bottnar i att han inte fick lära sig att ta ansvar under sin uppväxt och inte fick tillfälle att känna skul men för dem som inte är fullt utvecklade psykopater utan mer rör sig i gränslandet med väl utvecklade narcissistiska drag så kan det säkert vara en bidragande. Den med svag empatisk förmåga dras inte med lika lätt.


Lär känna psykopaten

Och en riktig skitstövel lär knappast någonsin drabbas av psykopater. Den som har vuxit upp med en psykopatisk förälder är märkt för livet. Den har svårt att känna tillit till andra människor och att skapa en kärleksrelation är ingen lätt sak för ett sådant offer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg