onsdag 31 juli 2019

Psykolog sala

Mindler är en av sveriges största uppdragsgivare för psykologer med över 1psykologer. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Här kan du se hela vår lista på bästa psykologer Sala och deras omgivning recenserade från StarOfService-community from Sala - Västmanland. Bor du i Sala så bor du ju ganska nära Västerås. Hittar du inte någon du tycker passar, kan du alltid kika i förteckningen över psykologer i Västerås också.


Firma, Mallan Rahbek Leg. Eriksnäsgatan Sala.

Jag är verksam i Västerås, Fallhammargatan 3A och Sala , Borgmästargatan. Jag arbetar med samtal, psykoterapier och handledning. Min verksamhet vänder sig till individer, par och familjer där jag arbetar utifrån systemiska teorier, kognitiva- och kognitiva beteendeterapeutiska teoretiskar r amar.


Vi har ett nära samarbete med Sala sjukhus och dess funktioner så som bland annat röntgenavdelningen. KBT-mottagning i Sala , Enköping och Fjärdhundra. Irene Andersson, leg psykoterapeut. Vi som arbetar på Sala vårdcentral hälsar dig välkommen som patient hos oss!


Vi är specialistutbildad personal som gärna hjälper dig när du behöver stöd och hjälp. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårdcentralen och våra mottagningar för att du som patient alltid ska få bästa möjliga vård. Landstingssubventionerad tjänst.


Vi söker dig psykolog som vill arbeta som konsult på ett längre uppdrag i Sala. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Sala inom den kategorin.


Sök efter nya Psykolog -jobb i Sala. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 60.


Om du som förälder är orolig för ditt barns psykiska hälsa kan du ringa till din familjeläkare för en första rådgivning då resurser finns i Primärvården för psykologiskt stöd. Här hittar du också alla våra aktuella utbildningar och öppna föreläsningar i Sala. Vi hjälper till att skapa en god arbetsplats och ett hållbart arbetsliv, oavsett om du arbetar inom tillverkningsindustrin eller i kommunen.

Hör av dig till oss här på sidan eller kom och besök oss på Hyttvägen. Välkommen till oss på Previa i Sala !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg