onsdag 19 september 2018

Mötesplatsen varberg

Navet i Aktiv senior är mötesplatsen Ljuspunkten, som har sin utgångspunkt i en lokal på Lorensberg. Lokalen är 1kvm stor och används för föreningarnas olika verksamheter. Busshållplats finns i nära anslutning till lokalen och det finns även gott om parkeringsplatser, vilket gör det lätt att ta sig dit. Lokalen ligger i markplan och det är lätt att ta sig till och från med rollator och rullstol.


Här finns Restaurang Höjden , en lunchservering med möjlighet att köpa varmrätt, kaffe och dessert.

Kontakta Mötesplatsen. Medaljongen är mötesplatsen för dig som är intressserad av psykisk hälsa och vill ha en mötesplats för din fritid. Det är en mötesplats för dig som vill prata med andra, för dig som vill ha lite energi i vardagen, för dig som vill veta mer om psykisk hälsa, för dig som mår dåligt och kanske bara vill vara någon annanstans ett tag eller för dig som är anhörig. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem.


Användarnamnet eller lösenordet är fel. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Det finns en grillplats med en öppen paviljong som ger sol-, regn- och vindskydd.

Det finns även en plan gräsyta där man kan spela fotboll eller ordna fester och evenemang som till exempel loppis. Vill du börja dejta män i Varberg så har du kommit rätt. Syftet med denna typ av annonser är att illustrera vad man kan vänta sig att finna inne på Mötesplatsen. Peter Ingemarsson stoppas från mötesplatsen Varberg I drygt år har Peter Ingemarsson varit en flitig besökare till gemensamhetsrummet på Bergets gruppbostad i Varberg.


Nu är han inte välkommen dit längre. Inför planeringen av mötesplatsen hålls en workshop där unga i Bua får komma med tankar och idéer om hur de vill att platsen ska se ut. Det vi har sett tidigare var att i Veddige ville ungdomarna gärna ha en plats att ta det lugnt på. I Rolfstorp fanns det önskningar om en skateramp. Succé – Det finns inget annat ord att beskriva helgen som var!


Mötesplatsen Medaljongen firar ett Varberg På Medaljongen lever omtanken om nästan. Socialdemokraterna i Varberg hade velat göra som grannkommunen Falkenberg. Där finns mötesplatsen Mölle, som är en större fastighet som rymmer många människor. Rosenfredskolan och Södertull är två alternativ som borde utredas.


Det skulle kunna passa som mötesplatser för pensionärer i Varberg. Det var fantastiskt väder, roliga aktiviteter, strandhäng, artistuppträdanden och framför allt en massa spännande möten.

Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Hur har man egentligen tänkt när man planerade dessa? Allting är ju tvärtom mot var det borde vara.


Sedan många år har den sista badtrappan varit en mötesplats för falkenbergare, sommarfalkenbergare, turister mm. Där man kunde möta gamla kompisar från skolan, fotbollslaget etc etc. Den mars besökte Varberg samorganisationens styrelse mötesplats Mölle i Falkenberg.


Denna mötesplats är inrymd i gamla Mölleskolan och rustats upp för sitt ändamål av FABO och kommunen. Man välkomnas till mötesplatsen Varbergarna samlade i cafeterian. Marschallerna är tända utanför Trädlyckevägen där den nya mötesplatsen Lyckan har öppnat.


Egentligen har de haft öppet sedan den oktober men det beslutades att en ordentlig invigning skulle hållas under tisdagskvällen med anledning av den uppmärksamhet som blev när Peter Ingemarsson inte var välkommen till Berget längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg