fredag 21 september 2018

Huddinge familjerådgivning

Huddinge familjerådgivning

Ni väljer själva utförare av familjerådgivning , tar kontakt och avtalar tid för ett inledande samtal. Ni erbjuds upp till fem samtal med möjlighet till förlängning med ytterligare tre. Varje samtal kostar 2kronor. Huddinge ligger bara minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.


Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning. Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Huddinge. Gratis och utan förpliktelse! Vi bedriver familjerådgivning utifrån ett psykosocialt perspektiv med fokus på parrelationen. Vårt arbetssätt och målsättning är att tillsammans med paret eller parterna hitta nya sätt att samtala och att öka kommunikationen och förståelsen för varandras behov och olikheter.


Gemensam familjerådgivning men olika utbud. Hur kan ett besök gå till? Att leva tillsammans och dela glädje och sorg med varandra är en utmaning! Alla kan få problem i nära relationer. Jag har avtal med Stockholm, Lidingö, Huddinge , Nacka, Täby, Sollentuna, Haninge och Solna kommun.


Huddinge familjerådgivning

Det är kommunens ansvar att erbjuda familjerådgivning till sina medborgare. Nacka, Ekerö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Täby, Dandery Huddinge , Järfälla, Lidingö och Österåker har infört kundval och vi har fått förtroendet att anordna familjerådgivning för Er som bor i dessa kommuner. Huddinge kommun erbjuder familjerådgivning genom kundval till alla som bor i kommunen. Vi har ingen telefontid från måndag december till måndag januari. Vi erbjuder familjerådgivning i avtal med Stockholm, Haninge, Huddinge , Österåker, Sigtuna, Dandery Lidingö, Täby, Tyresö, Järfälla, Solna, Sollentuna.


Lämna kundnumret till din familjerådgivare vid första besöket. Det går bra att boka tid hos familjerådgivningen innan du har fått ditt kundnummer. Det förs inga journaler och det ni pratar om stannar mellan er. Familje­råd­givarna har sekretess. Om du vill kan du vara helt anonym.


Du som bor i Falu kommun ringer till Falu kommuns familjerådgivning för att få information, råd eller komma på samtal. Vi ställer några frågor för att få en första bild av vad du önskar få hjälp me hur angeläget det är och vem eller vilka som ska komma på första samtalet. Nacka kommun har kundval inom familjerådgivning.


I Jämföraren kan du se vilka som finns att välja mellan. Svenska kyrkan i Huddinge Välkommen! Här finns fyra församlingar: Huddinge , Sankt Mikael, Flemingsberg och Trångsund-Skogås församling.


Här finner du mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. För närvarande är den egna avgiften 2kr för ett minuters samtal. Ni behöver inte ansöka hos kommunen om att få familjerådgivning.


På familjerådgivningen hoppas vi, att med vår kunskap och erfarenhet, kunna hjälpa er att lyssna på och tala med varandra på ett bättre sätt. Detta kan sedan leda till att vi kan finna nya möjligheter för er att lösa problem och konflikter. När ni ringer till oss får ni kortfattat beskriva er situation och ni erbjuds en tid för ett orienterande samtal. För att komma till familjerådgivningen ringer ni och bokar en tid.


Huddinge familjerådgivning

Kontakten är frivillig och det finns möjlighet att vara anonym. Vi tar emot såväl heterosexuella som samkönade par. All personal har tystnadsplikt.


Vi kan även erbjuda familjerådgivning på engelska. Sollentuna kommun har kundval inom familjerådgivningen viket betyder att du själv kan beställa tid för familjerådgivning hos något av de företag som kommunen har avtal med. Du kan också jämföra deras tjänster och utbud via vår Jämförelsetjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg