torsdag 20 september 2018

Kyss tips

Om du har haft dålig erfarenhet med kyssande någon gång kan det ha påverkat ditt självförtroende när det kommer till att kyssas idag. Då en kyss är porten till att vara intim med personen du vill komma närmare till så har vi sammanställs tips för att få till en riktigt bra kyss din nästa dejt. En kyss ska ske stegvis.


Börja med att försiktigt närma dig din partners mun, vänta på gensvar och låt då även dina egna läppar sakta öppna sig, utan att påskynda situationen. Kom ihåg att det inte finns några standardrörelser som din tunga måste utföra. För många är det viktigt med kyssar för att de ska kunna bli upphetsade och vilja ha sex med sin partner. En bra kyss kan därför vara en viktig detalj i förhållandet.


Det kanske inte är det första du bör säga till din nya partner, men försök att ge små hintar om vad du tycker om. Ha med dig tuggummi eller halstabletter. Torra läppar är inte lockande att kyssa.


Kyss tips

Fukta läpparna och gör det igen innan du ska kyssas. Att vara välansad producerar en positiv känsla som får folk att vilja kyssa dig. Ett annat tips är att låta händerna vara med. I stället för att bara hålla din dejt om midjan eller axlarna, lägg dina händer på hans eller hennes kinder, nacke eller hals för ännu mer innerliga och romantiska kyssar.


Första kyssen med någon ny – tips. Här snackar vi intimitet. Det du gör är att säga ”vänta”, som om du plötsligt kom att tänka på något viktigt, se henne i ögonen och kyssa henne.


Kyss tips

Vänta”, är alltså det enda du behöver säga, för genom att avbryta vad ni än gör med det lilla ordet så skapar du det där magiska ögonblicket du behöver för att kyssa henne. En läsara frågade nyligen efter en artikel om den första kyssen, här är fyra personliga berättelser och fyra olika kyssar som både kända och okända bidragit med. Jag hoppas att detta kan väcka minnen av härliga kyssar eller kanske lite tips för framtida kyssar. Tips på hur man kysser.


Du kanske undrar hur man kysser någon? Om det är ok att ha en första dejten kyss ? Det här med att kyssas eller hångla, det kan vara svårt att veta hur man gör, om man inte är van. Har försökt att praktisera just det för att slippa hans underläpp på hakan, men den hamnar alltid där till sist ändå. Det är skillnad på en puss och en kyss.


Kyss tips

Paret möts i en kyss när hon väcker honom från en av ångest självframkallad svimning. Och som gör dramats allra sista kyss lika oavgjord och sprängfull av löften som den första. På allra sista tiden har Lidner dock återuppväckts ur glömskans utdragssoffa medelst en livgivande kyss från Horace Engdahl. Hur kysser man igenterligen?


Har gjort det en gång i livet och kunde inte göra nått för den killen skulle strångt. Läpparna är så känsliga att en kyss kan kännas och pirra i hela kroppen! Pulsen stiger och du kan bli varm och lite andfådd efter en stunds kyssande. Vilket känslomässigt meddelande en kyss signalerar beror på vilken typ av kyss det är frågan om och också vilket förhållande man har till personen sedan tidigare. Denna artikel ger allmänna råd gällande kyssar , tillsammans med en kort presentation om några vanliga kysstekniker.


Varje vecka dras en finalist. Munpussar är när läppar möts, men man kan förstås pussa på olika delar av kroppen också. För många betyder kyssar att man möts med lite lätt öppnade munnar och halvspända läppar, och att tungorna möts. Det finns ingen rätt eller fel sätt att njuta av en fransk kyss , men här är några användbara tips om franska kyssar som kan vara till hjälp: 1. Välj din perfekta ögonblicket. Den bästa tiden för en passionera fransk kyss är en lugn, romantisk stund ensam.


Det kan börja med en puss för att sedan sakta sära på läpparna för att använda tungan. Hångel brukar man säga då två personer kysser varandra, pussas och kramas – på samma gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg