måndag 24 september 2018

Kbt behandling helsingborg

Mindler är landstingssubventionerat och kostar därför endast 1kr. Träffa en psykolog utan väntetid. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! På mottagningen bedriver jag KBT - behandling med sjukvårdstaxa och högkostnadsskydd efter remiss från.

Psykologisk behandling , korta och långa individuella psykoterapier med eller utan remiss från din läkare på Vårdcentralen. Jag är av Region Skåne ackrediterad för KBT kort (6- tillfällen) och lång (10- tillfällen) inom ramen för Vårdval Psykoterapi. Kognitiv beteendeterapi ( KBT ) - sök, jämför och boka! Det vi använder oss av är KBT Helsingborg – kognitiv beteendeterapi som har forskningsstöd och är evidensbaserad.


Vi försäkrar dig en snabb tillgång till en säker behandling med psykologstöd – var du än befinner dig. Kbt-behandling Helsingborg - hvb-hem, omsorgsverksamhet, behandlingscenter, lss, stödboende, hvb, vårdhem, asylboende, behandlingshem, mi, korttidsboende. Söker du KBT i Helsingborg ? Hos oss finner du välutbildade behandlare med olika yrkesbakgrund och lång erfarenhet från att arbeta med psykisk ohälsa.


Som en del av den offentliga hälso- och sjukvården kan vi oftast hjälpa dig helt kostnadsfritt.

Kort KBT - behandling utförs av legitimerad psykolog, psykoterapeut eller av exempelvis en socionom med en grundläggande psykoterapikompetens och du erbjuds upp till besök. Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Lång KBT - behandling utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut och du erbjuds upp till besök. Välkommen till JC Psykologmottagning AB i centrala Helsingborg. Verksamheten utför behandlingar inom ramen för vårdval Psykoterapi, på uppdrag av Region Skåne.


Mitt medlemskap i Sveriges Psykologförbund samt Psykologföretagarna garanterar din säkerhet som patient. Metoderna har utvecklats genom forskning och erfarenhet och varierar beroende på vilken problematik det handlar om. Precis som i alla former av vård måste behandlingen anpassas till de behov som patienten har. En privat mottagning i centrala Helsingborg med KBT behandling utförd av legitimerad sjuksköterska med grundläggande KBT psykoterapiutbildning. Det finns situationer då vi kan känna behov av en extern part att rådgöra med.


Det är inte ovanligt att uppleva viss osäkerhet kring vilken typ av hjälp man behöver. KBT Terapi Helsingborg kan även innebära andra behandlingsmetoder såsom mindfulness. Vi erbjuder privatpersoner hjälp och behandling bland annat med ångest, depression, oro, stress och sömnproblem. Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp.


På Psykologpartners använder vi oss av KBT Terapi Helsingborg för att, tillsammans med patienten, få förståelse för vilka processer som. Under kognitiv beteendeterapi fokuserar vi på dina tankar, känslor och beteenden. Under den korta behandlingen besöker du oss som mest gånger.


Efter cirka tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök.

Tillsammans med terapeuten arbetar du sedan med att förändra dessa tankemönster för att kunna må bra. En KBT - behandling kan omfatta psykopedagogiska inslag som är viktiga för att förstå hur till exempel ångest yttrar sig och vad du kan göra för att minska eller bli av med dina besvär. KBT inriktas på att förändra de tankemönster och beteenden som håller kvar och förvärrar problemen. Arbetar både individuellt och i grupp.


Erbjuder även handledning och kurser. Olsgården erbjuder ett program med strukturerad vardag som bland annat innehåller återfallsförebyggande arbete, social färdighetsträning, friskvår KBT -grupper och enskilda samtal. Behandlingen är inriktad på kognitiv beteendeterapi ( KBT ). För att få behandling på Olsgården måste du ansöka och göra en utredning hos socialtjänsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg