fredag 7 september 2018

Brandlucka tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Brandlucka tak

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Rökluckor kan också förses med elmotor och öppnas och stängas elektriskt och då ingå som en del i byggnadens komfortventilation.


Varje leverans kundanpassas så att utförande, storlek, kulör och materialval passar befintligt tak och behov av ventilation. Eftersom vi har egen tillverkning kan vi hålla låga priser samt vara flexibla och tillmötesgå våra kunders önskemål. Välkomna att kontakta oss för prisförslag på lämpliga produkter. Säker röklucka och brandlucka. I en fastighet är det viktigt att man har en väl fungerande röklucka installerad.


För att brandskyddet ska nå upp till kraven ska brandluckan anpassas efter utformning och storlek på byggnaden. I vissa lokaler vill man även kunna använda rökluckan till att reglera temperatur och få bättre ventilation. En brandgasventilator, eller röklucka som det också kallas, monteras vanligen i taket , på fasaden men den kan också monteras i marken och är i första hand till för att leda bort livsfarlig brandgas. Tyvärr är bränder något som händer vare sig vi vill eller inte och det är alldeles för många som skadar sig i samband med brand. Om taket är i gott skick men det börjar bli dags att se över rökluckorna så finns det enkla lösningar för att byta ut dem utan att riva upp tätskiktet.


I stället för att byta hela brandgasventilatorn, behöver man endast montera bort den gamla öppningsmekanismen och locket. Vi använder oss av tätskiktsprodukter från Trebolit, Sveriges ledande fabrikant av sbs-baserade tätskiktsmattor. Utfört arbete garanteras av Tätskiktsgarantier i Norden AB. De kan förses med genomskinliga lock för att släppa in dagsljus.


Brandlucka tak

Man kan få utsidan av sargen lackerad i valfri RAL-kulör för anpassning till takets färg. Luckorna öppnas manuellt eller automatiskt vid en brand. Med gastrycksfjäder som öppningssystem så är höjden på sargen 300mm.


Man kan inte ha lägre eftersom öppningsmekanismen sitter fast på insidan av sargen. Ni ser en 300mm renoveringssarg på bilden till höger. Icopal tillverkar och marknadsför byggmaterial samt utför entreprenader såsom takarbeten inom bygg- och anläggningsområderna.


Luckan är fylld med mm brandskyddande fyllning och försedd med pianogångjärn. Vi har nytt tak till dig! De medföljer 4-(beroende på storlek) fästprofiler per.


Fungerande rökluckor är idag ett lagkrav där det yttersta ansvaret ligger på fastighetsägaren. Broschyr Bilder Filmer Priser. Safe vägglucka brandklass EI60. Vi installerar, underhåller och utför funktionskontroll av rökluckor. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning om hur ni bäst skyddar er mot brand.


Brandlucka tak

Avsedd för rök- och brandsektionering upp till EI90. Vridspjäll - Ersättningsspjäll Tak Vridspjäll i runt utförande (som standard andra utföranden vid förfrågan) för montage i tak eller vägg. Vanliga exempel på användningsområden brandlucka Daloc Sär källare, vindar och industrilokaler.


Brandklassad lucka av stål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg