tisdag 25 september 2018

Chat se

Här kan du träffa nya vänner eller en dejt i ett chattrum på Sveriges största gratis chatt. Tjänsten är gratis och anonym. Proaktiv chat , snabbare än ett telefonsamtal och enklare en e-post. Testa gratis i dagar. Your browser does not support frames.


We recommend upgrading your browser.

Click hereto enter the site. Dela bilder, skapa chattrum och prata fler. Chatt-klubben linkclub. Du vet väl att du hittar svaren på de vanligaste frågorna i vårt forum?


Hittade du inte svaren? Skapa ett ämne i forumet och ställ din fråga! Har du en obetald faktura och vill ha fakturauppgifter kan du skicka ett SMS med texten faktura till 333.


Du kan även se alla din fakturor på Mitt Tele det kan ta tre dagar från det att du betalar tills att du kan se att fakturan är betalt.

Spara all konversation som du har haft med dina besökare, bli påmind om uppföljning, delegera ärenden till kollegor eller avdelningar, ta hjälp av övrig personal, förbered vanliga svar och se vad besökaren skriver innan denne ens har skrivit klart. Här hittar du alla frågor och svar från chatten med mediet och livsguiden Benny Rosenqvist den november. Du väljer hur engagerad du vill vara. Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information.


Ordet kommer från engelskans chat som betyder ungefär småprata. Att chatta betyder att man skriver till varandra online, vilket påminner om att sitta och prata. Inläggen i denna chat tas bort efter timmar. Mind förebygger psykisk ohälsa genom att erbjuda medmänskligt stö sprida kunskap och bilda opinion.


Ser inget svar på varför er chat inte fungerar. Så vitt jag vet ska chatten vara igång, och det ska gå att kontakta oss. Upplever du problem med chatten? Har du möjlighet att beskriva närmre vad det är som inte fungerar?


Inloggningsinformationen är inte his fluttis. Fluttis är Web klient till Dalnet. Ring nu och prova gratis! Kontakta vår support via chatt, forum eller telefon.


Hur tycker du killfrågor kan bli bättre?

Det finns en till alla. Fyll i vår korta och anonyma enkät! Prata med oss om allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg