tisdag 11 september 2018

Dikter om kärlek till sitt barn

När du förstår varför, vet jag, att du blivit en ansvarsfull vuxen. Du kommer aldrig hitta någon som älskar dig, tar sig an dig, och bekymrar sig mer för dig, än jag gör. Om du inte hatar mig mer än gång i livet – gör jag inte mitt arbete tillräckligt bra.


Dikter om barnen , kärleken och livet. De vackraste av själar besöker oss ett slag Skänker av sitt hjärta till sitt sista andetag De.

Hovrådet anser att kärleken ska vara platonisk, alltså både den glädje och att stötta varandra. Det visar sig i famnen på sin älskade mor för att söka trygghet och kärlek. Jag undrar om det finns någon som har en fin, lång eller kort, dikt som handlar om hur mycket man älskar sitt barn , hur underbara barn är eller något liknande. Jag tänkte göra ett fint kort med min son till min mamma och skulle vilja att det står något fint intill.


Behöver du förslag för kärleksdikter? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina och vackra dikter om kärlek.


Mina föräldrar har sagt att jag får döpa mig själv om jag vill när jag blir stor, och då kanske de inte passar så bra.

DIKTER : Ett barn Hjärtans allra. Ett barn att få älska och skydda från ont, en lycka svår att förklara. Om du kunde begripa vad jag längtat, men det kan du visst aldrig förstå. Tänk att du skulle komma till sist, det vågar jag knappast tro.


Fast det var min enda beständiga dröm, som aldrig kom till ro. Barnet i dikten Är det du, är det du, allra käraste barn som har kommit till sist ändå. Jag hoppas du förstår att om moster kunde så skulle du få det vackraste som finns Jag skulle ge dig regnbågens slut, månen solen och himlens alla stjärnor Men jag hoppas du nöjer dig med det finaste jag kan ge Respekt kärlek och ett löfte om att alltid finnas till för dig ETT NYFÖTT BARN Det är som ett mirakel när ett barn har. Gud sade: ”Din ängel kommer alltid att prata om mig och lära dig hur man kommer tillbaka till mig, men jag kommer ändå alltid att vara nära Dig!


För ögonblicket var det väldigt tyst i himlen, men röster från Jorden hördes och barnet frågade snabbt. Gu om jag ska lämna Dig nu, snälla, tala om för mig vad min ängel heter! Som stjärnorna lyser ni starkast på min himmel av lycka. Kolla också: Text till grattis till bebis – kort– Citat om barn.


Skicka blommor till den nyföddat – Här hittar du bra erbjudanden. Bara du minns när du blir. Bevis på hans starka kärlek som kunde göra lika ont som göra gott.


Hans omtanke att ge glädje och värme gick över till ett fängelse.

Frustration att vi inte förstod varandra och den ohälsosamma relationen. En man som når ett främmande land och söker kärlek och trygghet misslyckas. Då kvinnan i hans drömmar är lika vilsen som han.


Kärleken till våra barn måste få en större plats i samhället. Många unga har tappat fotfästet. De lider psykiskt och har en deprimerad inställning till framtiden. Något har hänt i samhället… Skriven av: Bo Grapenskog. Läs hela EN MORS KÄRLEK.


Man litar på sitt eget omdöme och måste inte ha bekräftelse från andra för att känna att man duger. En person med god självkänsla uppfattas ofta av omgivningen som trygg, vänlig och accepterade. Att ge sitt barn en god självkänsla leder ofta till att man tar väl hand om sig själv när det till exempel gäller sömn, mat och hälsa.


Jag ville inte släppa taget om dig nu kunde inte personalen vänta en stund till , de fattade inte hur mycket jag skulle sakna han, min kärlek. Killen jag träffade i Branäs som jag fastnade för, jag fick ditt nr men jag vågar inte ringa dig, jag är rädd att du inte ska känna igen mig på rösten och att du har glömt bort mig. En kvinna som bar ett barn vid sitt bröst sade: Tala till oss om Barnen. Och han sade: Era barn är inte era barn. De är söner och döttrar av livets längtan efter sig själv.


De kommer genom er men inte från er. Och fastän de lever hos er, tillhör de er ändå inte. Ni kan giva dem er kärlek , men inte era tankar, ty de har sina egna.


Ack, sommaren sörjer också sitt barn som älskade solens strålar. Ej förmådde ens solen spinna sitt garn till värme i år och lysa så klar över nordens nejder, där fattades en, en pojke som älskade sommaren. Han föddes i augustimånens hus en blå morgon, när solstrålar lekte i rummet, där han såg dagens ljus jag ömt. Ett spädbarn är så vackert och dess doft helt underbar.


Och det är nåt visst med blicken som är sällsamt vis och klar. Från den stund man tar emot det blir inget mer detsamma. För ett barn förändrar livet för sin pappa och sin mamma… Ett sånt hav av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg