fredag 7 september 2018

Hitta kärleken

Att hitta den stora kärleken är sällan så enkelt som på film. Vissa går på tio Tinderdejter i veckan medan andra redan gett upp. Men enligt samtalsterapeuten Daniella Gordon, känd från SVT-serien Gift vid första ögonkastet, går den negativa trenden att vända.


Jag ser att de flesta problem som människor har handlar om kärlek. Börja med dig själv och hur du vill vara i en relation.

Om du gör upp med dina rädslor, står upp för dina gränser och tar ansvar för din lycka blir det betydligt enklare både att hitta rätt partner och få en bra relation. Här tittar vi närmare på relationsfrågor och ger råd om hur du kan hitta kärleken. Fortfarande singel i hopp om att hitta den rätta? Misslyckas dina dejter utan att du förstår vad som går fel? Hänt har hela listan på vad du bör undvika för att hitta den stora kärleken.


Oftast hittar du det inte hos första personen du möter, utan det är troligare att du hittar kärleken på nätet när du använder online dejting. En kärleksdejtingsajt är svaret du har letat efter. Det finns många olika sätt att hitta kärleken på, men ingen av dem är lika roliga och lätta som på en kärleksdejtingsajt.

Att sitta hemma och meditera kanske gör dig mer öppen för att hitta kärleken , men leder dessvärre inte till att du turligt nog trillar över en perfekt partner. Ett sätt att maximera chanserna att hitta ett seriöst förhållande är att ta hjälp. Läs mer om ELITSINGLARs väl beprövade och vetenskapligt utarbetade metod. En ny trend i statistiken över äktenskap i Sverige visar att medelåldern har ökat för de som gifter sig för första gången.


Detta är även ett kortlivat tillstånd som antingen resulterar i att man gör slut eller att man får en långvarig kärlek. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt. Med hjälp av Parships vetenskapliga personlighetstest kan vi hitta rätt person för dig på en gång! Testet baseras på intressen, personlighetsdrag och attityd. Detta eftersom du direkt kan se vilka singlar som intresserar dig och sen läsa deras profiler och se om dom har samma intressen och värderingar i livet.


Hitta kärleken på nätet och bli kär igen eller för första gången. Det går att hitta kärleken på nätet, många kärlekshistorier bevisar det. Men ibland kan det ta sin tid. Tänk så här för att lyckas och inte tappa sugen. Många av Sveriges singlar har någon gång haft en romans utomlands.


Hela procent svarar att de har hittat kärleken under semestern, enligt en undersökning av appen happn. För vissa handlar det om en kortare fling, men för andra har romansen utvecklats till en längre relation.

Jag har hjälpt många människor med att bromsa sina separationer och hitta tillbaka. Detta har gett mig stor inblick i hur vi fungerar och tänker i utnötta relationer, förhållanden där kärleken dött ut, med olyckliga sinnen, sårande otrohetsaffärer, medelålderskriser, energidränerande separationstider osv. Att det finns en uppsjö av mer eller mindre tveksamma dejtingprogram visar att de går hem. Men vad gör det med vår syn på. Då ska du inte förlita dig på varken Tinder eller arbetsplatsen.


En undersökning gjord i Storbritannien visar att vi är mer benägna att hitta kärleken i samband med sociala tillställningar. Jag har fanimej gjort ALLT som står i min makt för att hitta kärleken. Men jag kan nu berätta för er att det är totalt jävla omöjligt.


Det spelar ingen roll hur positiv och glad man är hela jävla tiden, det enda det gör är att du inte mår dåligt under tiden du går på dejt efter dejt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg