onsdag 13 mars 2019

Tilia chatt

Tilia chatt

Gratis chatt , öppet varje kväll! Vi berättar inte vidare det du berättar för oss, om du inte själv vill det. Du kan vara anonym om du vill. Mer om hur det går till i chatten.


Vi har öppet varje kväll, året om mellan 21:– 22:30. Alla har en psykisk hälsa. Om du är under år kan du bli medlem hos oss. Här hittar du våra kontaktvägar och öppettider.


Föreningen erbjuder bland annat stöd på chatt och mejl för dig som är under år. De som svarar är själva unga. Varje kväll tar fyra Storasystrar emot samtal i Chatten.


Vem du hamnar hos sker slumpmässigt och det är olika Storasystrar som sitter i chatten varje kväll. Du får chatta precis så mycket och ofta du vill. Du behöver inte lämna några uppgifter om dig själv. Här kan du chatta anonymt med våra volontärer. Vi försöker hålla chattarna till max minuter, så att fler får möjlighet att komma fram.


Vill du chatta med oss? Ibland kan det vara lättare att skriva än att prata. Chatten är öppen söndag till torsdag för dig som utsatts för våldtäkt eller sexuella övergrepp av olika slag. Vi erbjuder även stöd till dig som är anhörig till någon som blivit utsatt.


Tilia chatt

Vi kan bidra med råd och vårt stöd. Chatt - och mejlstöd med fokus på funderingar kring mat, vikt, kropp och kontrollbehov. Till ätstörningszonen. Du väljer hur engagerad du vill vara. Att chatta är helt anonymt, men det finns inget som hindrar dig från att dela med dig av personlig information.


Den är öppen varje dag mellan klockan 21. Det går även att få mejlstö och de har stödgrupper i självkänsla via Skype. Na príjemné posedenie Vám poslúži veľká priestranná spoločenská miestnosť s krbom, televízorom a posedením pre osôb.


Prata anonymt med rådgivare och andra ungdomar för att hitta svar på dina problem och frågor. Tilias chatt för unga. Läs mer om tilia på Ungdomar.


You can change the language in your profile settings after login. Bilia är Nordens största bilkedja. Hos oss kan du köpa ny och begagnad bil, däck, hjul och biltillbehör och utföra service och reparationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg