tisdag 26 mars 2019

Skjutbart tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här!

Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Du går ut i ditt uterum, öppnar upp taket och sträcker ut dig på en liggstol. Samma typ av tak -konstruktion som Camargue men utan möjlighet för integation av sidoskydd. Fixscreen, på sidorna som vägg, går dock att eftermontera.

Finns även i standardutförande i två storlekar i vitt, grå, antracit och svart lack. Tak för uterum är något som vi specialiserar oss på. Men våra skjutbara tak passar inte bara som terrasstak eller som tak för uterum utan även som öppningsbara väderskydd i industriell miljö. När du vill ha ett tak som ger skydd mot sol, vind och nederbörd använder du Zabras flexibla, öppningsbara tak. Skjutbart tak med kombinerade fasta och skjutbara sektioner i 3-skikts polykarbonat och aluminiumprofiler, för uterum od.


Ett tak behöver inte längre vara gjort av tegelpannor eller plåt. Med Bentech’s unika öppningsbara glastak kan ni låta blickarna vandra upp mot himlen och njuta av ett tak som släpper in mycket ljus. Låt det naturliga solljuset komma in i era hem, öppna taket när det är varmt för ventilering, titta på stjärnhimmeln under vintern.


Tips: Enklast delar du genom att klicka på dela-knappen i din mobil. I Android finner du den uppe till höger. Vi vill kunna skjuta undan en del av taket för att njuta fullt ut av solen. Samtidigt vill vi kunna skydda verandan från regn och snö så en markis är inte riktigt ett alternativ.


Idag har vi ett tunt veckat genomskinligt plast tak som stormen här i Skåne slet sönder. Rätt tak för rätt uterum. Hos oss hittar du både tak i mjölkvit isolerplast och i klart isolerglas.


Komplett profilsystem ingår alltid när du köper tak hos oss!

Willab Gardens isolerplasttak är konstruerade med X-struktur, s. Pool, spa, bubbelpool och uterum från Termatec. Största utbudet av Pool, Spa och bubbel -pool( tak ) öppningsbara tak. Vilket tak du väljer beror helt på pris och ambitionsnivå. Du kan till exempel välja den traditionella och billiga lösningen med trapetstak.


Söker du däremot ett altantak med fri utsikt mot himlen är glastak kanske något för dig. Derbibrite NT är en förstärkt bitumenbaserad takduk som fungerar som en passiv avkylare av byggnader med vit patenterad högreflektiv yta som sparar energi, ökar effekten av solceller och behåller sin vithet över tid med självrengörande teknik på tak med lutning på över grader. Ett behändigt tak till spabad. Ett speciellt spatak över ditt spabad. Taket är skjutbart och öppningsbart.


Vi är experter på skräddarsydda inglasningar av uterum och balkonger samt glastak. Vi har lång erfarenhet av glastak och uterum, Bentech är det givna valet! Tak eller vägg till ditt partytält eller paviljong.


Allt finns på BAUHAUS. Borra tre hål med diameter 5mm i den breda sidan och skruva sedan dit regeln mellan takstolarna i det takfack som ska ha skjuttak. Spårprofi len är kapad i vinkel på den sidan som ska vara uppåt mot fasaden.


Skjut upp profi len så långt upp som möjligt. Montera en profi l till höger och en till vänster. Den oisolerade takkonstruktionen är estetiskt tilltalande och extremt funktionssäker.


Exempel på användningsområden är uteserveringar, restauranger, överglasade gågator, äldreboenden, pooler, gårdsöverbyggnader, atriumgårdar, takterrasser och uterum. Dessa tak kan öppnas manuellt med stång alternativt med vinsch eller motor. Smart Green trädgård på taket. Sedumtak är både grönt och skönt.


Vi kan erbjuda både gröna tak – och täta tak. Nyttan med grönt beskrivs som biologisk mångfal bullerdämpning och renare luft. Kontakta oss för en närmare presentation av vårt system för grönare tak.


Fast eller skjutbart tak. Våra kvalitetstak finns i fast och skjutbart utförande – och i flera olika tjocklekar beroende på vilken isoleringseffekt du vill ha. B Glaspartier och träpanelbröstning. Folkpool har ett brett utbud av poolöverdrag som passar alla privatpooler på marknaden.


Mycket populärt på senare tid är även pooltak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg