tisdag 12 mars 2019

Keltas romantika

Keltas romantika

Tas tika uzbūvēts pēc īpaša Tallink pasūtījuma un simbolizē jaunu pavērsienu kompānijas darbībā. Tikslius išvykimo ir atvykimo laikus žiūrėkite keltų tvarkaraštyje. Laive yra diskotekos, restoranai, barai, parduotuvė, vaikų žaidimo platforma, sauna, konferencijų salės. Ypatingai daug pramogų jei keliaujate su draugais ar šeima. Rygos uostui ir plaukiojo su Latvijos vėliava.


Keltas romantika

Bendrovės atstovai taip pat patikino, kad vandens į kelto vidų pateko minimaliai, situacija pavojaus keleivių saugumui nesukėlė. Romantika kursavo tarp Talino ir Helsinkio. Kajučių, skirtų keliauti su gyvūnu, skaičius taip pat ribotas, bet galima išsipirkti narvą gyvūnų patalpoje ir palikti ten augintinį kelionės keltu metu. Overnight cruises all year round. Jūsų kelionė trumpai: diena Atvykimas į Rygą 15:Registracijos į keltą pradžia.


Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama. Ryga–Stokholmas pradėjo kursuoti TALLINK keleiviniai keltai. Vill du stanna några nätter och utforska Lettlands charmiga huvudstad? Se våra prisvärda hotellpaket i Riga. Keltas , kaip ir traukinys – nelaukia.


Keltas romantika

Todėl keltų tvarkaraščiai šiame puslapyje yra naudingi kiekvienam keliautojui planuojančiam savo kelionę ar jau įsigijusiam kelto bilietą ir norinčiam dar kartą pasitikslinti kada išplaukia keltas. Tvarkaraščiai atnaujinami nuolat pagal keltų operatorių pateikiamą informaciją. Vyro ieškota iki vidurnakčio, bet rasti nepavyko. Užsienio reikalų ministerija BNS sekmadienio vakarą informavo, kad išsamesnesnės informacijos apie įvykio aplinkybes kol kas neturi. Boka en långkryssning till Riga.


Missa inte jullovet ombord med extrainsatta aktiviteter för barn. Skaitykite dažnai užduodamus klausimus. Jei klausimas nepatenka į šį sąrašą, nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda.


Taip pat kai kurie keltai siūlo VIP klasės kajutes, kurios yra didesnio dydžio, dažniausiai su panoraminiu vaizdu, aukštesniame denyje. Tad kelionė keltu tikrai neprailgs, ypatingai jei keliausite su šaunia kompanija! Visgi, populiarusis maršrutas negalėjo išsiversti su vienu keltu. Keleivis iš laivo iškrito pats, penktadienį praneša Tvnet.


Apie įvykį iškart pranešta Jūrų gelbėjimo centrui. Nelaimė įvyko ketvirtadienį apie val. ROMANTIKA KAJUTĖS Suite kajutės Kajutės yra su langu, skirtos asmenims.


Kajutėse rasite: du kambarius, kuriuose - dvivietė lova ir poilsio kambarys su sofa, krėslas, drabužių spinta, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, patalynė, TV, telefonas ir mini baras, dušas ir tualetas. Keltai į Vokietiją, į Suomiją, į Lietuvą, į Latviją, į Islandiją? Pas mus galite užsisakyti visus operatorių siūlomus bilietus (Viking Line, Eckerö Line) maršrutais (nurodytais apačioje) Stokholmas. Ryga – Stokholmas pradėjo kursuoti TALLINK keleiviniai keltai. Palyginti kainas visiems keltų įmonėms ir visų maršrutų.


Peržiūrėti visus naujausius keltų pasiūlymų. AFerry: pirmaujančių pasaulio Keltų svetainėje. Kruizai į Stokholmą, Helsinkį, Sankt Peterburgą ir kiti kruizai Baltijos jūra iš Rygos ir Talino. Tiesioginiai pigūs skrydžiai Vilnius - Stokholmas. Nemokamas skrydžių kainų palyginimas.


Rekomenduosime, kur įsigyti aviabilietus pigiau.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg