måndag 18 mars 2019

Ryska bilkrockar

Det finns väldigt klantiga bilförare i Sverige. This feature is not available right now. Please try again later. Med hjälp av kameror har vi kunnat ta del av många roliga klipp från ryska motorvägar och övriga delar av landet.


Ryska bilkrockar

Många klipp från Det är halt på ryska vägar spelades in med hjälp av just såna kameror. Sitter du framför datorn och äter din lunch? Då kanske det här tretton minuter långa klippet med massa tokigheter från de ryska vägarna kan underhålla. Det ryska vägnätet är inte alltid i toppskick – det har vi lärt oss av alla hundratals olycksfilmer som finns på. Av försäkringsskäl utrustar många sin bil med en så kallad dashcam som filmar all galenskap som sker på vägarna.


Kameror på instrumentbrädan är populärt i Ryssland. De ger ovärderlig dokumentation från eventuella olyckor, och gör därmed livet lättare för många ryska försäkringstagare. De ger oss också en unik inblick i den ryska trafiken. Spektakulära klipp pumpas ut flitigt på nätet.


Videoklipp från dash cams har blivit allt vanligare som bevisning i ryska domstolar. Ett videoklipp ses som bättre bevisning än vittnesmål i ryska domstolar. En annan anledning till att många bilister väljer att dokumentera sin bilfärd är för att skydda sig från försäkringsbedrägerier.


FILExtrem överlevnad i rysk krasch. Vi vill varna känsliga tittare för följande film som visar en oerhört otäck krasch i Ryssland där två personer otroligt. Bilarna gick inte lika snabbt då som nu men nog gjorde.


Ryska bilkrockar

När mardrömmen är framme på motorvägen gör motorcyklisten en snygg volt och klarar sig till synes oskadd. Här är mc-föraren som borde bli stuntman. Ryska kvinnor, och vi välkomnar västerländska män. Endast de med seriösa intentioner, tack. Du kan här välja hur sidan ska se ut.


Det mörka temat lämpar sig väl t. Bilkrockar kan se olika ut, speciellt i Ryssland I klippet ser du hur en ryss underviker värsta krocken i Ryssland och moonwalkar iväg. Det roliga klippet är ganska legendariskt och är värt att ses av alla som gillar humör och underhållning på nätet. I Ryssland har nästan varje bil en kamera i vindrutan för dom har haft stora problem med försäkringsbedrägerier. Det gör så att många hemska och roliga. Uralmotorcykel - höjden av lycka.


Ryska bilkrockar

Mössan är hög, skägget långt och leendet brett. Filmat från dash cam och övervaknings kameror. Till och med polisöverste Kondratjev med sina vetenskapliga förklaringar är inne lite på samma linje när han säger att ryska förare utmärks av att de kör först och tänker sen. Få använder bilbälte Fast en kvinnlig bilförare som tankar en stor amerikanare vill göra ett litet tillrättaläggande: Kvinnorna beter sig mer. Bilar ska vara på vägarna och flygplan i luften.


Något har blivit fel här och det finns många obesvarade frågor att fundera över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg