onsdag 27 mars 2019

Projektorstativ tak

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Dustin har bra priser och riktigt snabb leverans. Tak Visar alla resultat. En tjusning med hembio och hifi är att man kan kompinera sina egna system.


Köp marknadens bästa tillbehör för hembio och hifi hos Hembiobutiken.

Att montera upp sin projektor är mer än bara hänga den i taket. Man skall på ett lätt sätt kunna justera in bilden, kanske kunna gömma kablar och dessutom skall det ju vara snyggt när det ändå syns. Monteringsanvisningen är alldeles för vag, man ska i princip fästa stativet i taket och projektorn i stativet, men det står inte HUR. Många fästen passar en bred variation av projektorer, men du bör kontrollera att de även klarar vikten.


Det finns fästen som kan vridas i sidled och tiltas i höjdled. Välj gärna en färg som matchar din projektor. Varukorg - Till kassan produkt(er) - 0. Du kan logga in eller skapa ett konto.

Stabila och flexibla projektorstativ för fast tak ,väggmontering eller mobil användning av projektor. Flera av stativen har kanaler för dolt kablage. Designed for speed and flexibility from an ordering and installation standpoint. Projektorstativ tak Aero Light. Universiellt projektorstativ upp till kg Vårt universella takfäste för projektorer är tillverkat i rostfritt stål.


Din projektor kan enkelt och snabbt monteras i varje lämpligt tak. Takavstånd endast 1cm. Genom den robusta konstruktionen kan projektorer med en vikt på upp till kg monteras.


Hos oss är kunden i fokus, personligt bemötande och hög servicenivå. Våra produkter innefattar elektronik och högtalare, allt från enklare system till produkter. You will find a wide variety of products in our selection. Display stands for all sizes, places, and contexts, projector stands for different environments and needs. Safeware PROJEKTOR- TAK teleskop.


Kanske söker du en väska att förvara din projektor i? Vad det än är så kommer du att hitta det här. Visst kan du ställa projektorn på ett bord och vara nöj särskilt om det är så att den ska flyttas mellan olika platser. Mobil projektorstativ med hylla för bärbar dator eller annan bildkälla.

Det kompletta, patenterade, stativet. Klarar alla typer av projektorer upp till kg. Stativet kan användas antingen som vägg- eller takstativ. Beställ idag och få snabb leverans och. KM projektorhylla som monteras på högtalarstativ med mm pinne.


Stativ finns med och utan vev för justerbar höjd. Dess förlängningsarm gör den lämplig att användas i vardagsrum och hjälper dig att skapa den perfekta hemmabiografen. Den här kan vara väldigt användbar om inte duken eller tak är helt raka. Fästet består av tre delar, en takplatta, projektorfäste och ett rör som sammankopplar dem.


Om man behöver få ner projektorn längre från taket för att få bilden på rätt ställe så kan man enkelt komplettera med längre rör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg