torsdag 21 mars 2019

Psykolog uppsala ungdom

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Här finns psykologer med kunskap inom.

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. Vi behandlar barn, ungdomar och vuxna som söker terapi för problem såsom ångest, depression, stressrelaterade problem, utmattning, sömnproblem, tvångstankar och beteenden, ätstörningar, låg självkänsla, riskbruk av alkohol, spelproblem och mycket annat.


För ungdomar upp till år. För information om vad du kan få hjälp me se länk nedan till vår hemsida! Om du arbetar inom elevhälsa eller annan vårdinstans och ska remittera en ungdom till oss hittar du mer detaljerad information längre ner på sidan. Psykolog uppsala ungdom Evidensbaserad behandlin Leg. Tar enbart emot patienter på mottagningen i Täby E-post bengt.


Behandlingen är en avgränsad insats på specialistnivå efter bedömning av specialistpsykiatri. Varje privat psykoterapeut med avtal har möjlighet att ta emot patienter som remitterats enligt gällande remissrutiner. Jag erbjuder psykodynamisk samtalsterapi och KBT, samt utredningar för ungdomar och vuxna. Habiliteringen i uppsala nära vård och hälsa är en nystartad förvaltning inom region uppsala.


Till mottagningarna kan barn och ungdomar till och med år samt deras föräldrar vända sig för att få rådgivning och behandling. Om det visar sig att andra resurser behövs för att reda ut problemen hjälper mottagningarna till med kontakt och remittering till rätt ställe.

På mottagningarna finns psykologer , läkare och sjuksköterska. Jag har lång erfarenhet av arbete inom såväl primärvård som psykiatri och träffar både vuxna samt ungdomar och barn. Kontakta mig gärna för att berätta vad just du eller ni efterfrågar.


Vi samlar multiprofessionell kompetens runt barn med långvariga hälsoproblem. I vår verksamhet integreras forskning och utbildning med vården på nytt sätt. Hit kommer föräldrar, barn och ungdomar på remiss för besök hos läkare, sjuksköterska, psykolog , fysioterapeut och arbetsterapeut.


Numera arbetar jag enbart i egen regi, men har under längre tid haft landstingsavtal som psykoterapeut och samarbetar med andra verksamheter främst inom behandling och psykosocialt arbete. Välkommen till min hemsida! Jag börjar mår väldigt dålig och skulle behöva gå till en psykolog.


Problemet är att dom senaste gångerna jag har pratat om mina problem så har det aldrig varit någon som har förstått mig eller mitt problem. Eva Holmberg berättar om sitt jobb som psykolog på en ungdomsmottagning. Vad innebär ditt jobb? Jag träffar och pratar med unga som av olika.


Jag har arbetat många år som skolpsykoom grundskolan. Uppsala som jag kan gå till?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg