onsdag 20 mars 2019

Resesällskap sökes

Dating och kärlek för seriösa singlar. Skapa en gratis datingprofil idag! Hitta en partner snabbt här. Sök efter Svenska Dejtingsidor nu på nya KensaQ. Som inloggad kan du också söka bland alla kontaktannonser.


Resesällskap sökes

Tjena, Efter jul- och nyårsfirande har jag utvärderat livet och börjat fundera på en resa. Ganska begränsad vad gäller datum med typ 24e jan - feb med någon dags flexibilitet. Som resesällskap är jag ganska spontan och behöver inte ha allt planerat i detalj. Alla typer av äventyr är bra. Förslag: Colombia med vandring till den försvunna staden och ev några dagar till San Blas för sol och bad eller Laos och en tur med ziplines och övernattning i tree housesoch ev Vietnam eller Bolivia och bla cykla på dödens väg.


Tar gärna ett glas vin men vill inte festa. Resesällskap sökes has 1members. Här kan du hitta någon som kanske delar din dröm. Har inget resesällskap som det ser ut just nu. Sydamerika eller Australien.


För mig är det viktigt att känna trygghet med den jag reser med att ha något första boende bokat och sen se vart resan tar en och vara spontan i det som man tycker är roligt att hitta på, helst kvinnligt sällskap. Det framstår som att det. Undanta AdBlock för domän viseniorer. Maya Larsson, 2 hittade sin reskompis på nätet. Utan att känna varandra for de på långresa till Asien.


Efter en kvart visste vi att vi ville resa. För mej är det oväsentligt om du är erfaren … ensam i Jul? Diskussionen Reskompis sökes nu! Vill du resa men har ingen som vill åka dit du vill åka? Välkommen in och ta dig en titt!


Resesällskap sökes

Kille eller tjej spelar mindre roll. Mina tankar i sommar är Astrid Lindgrens värld och Visby medeltidsvecka. Men det kan även finnas annat att hitta på.


Söker också någon som nästa vinter kanske vill resa utomlands. Min dotter är år och i september kommer ett barn till. Du måste vara inloggad för att svara eller skriva ett nytt inlägg. Hej alla ressugna människor. Hej vill ut och åka men saknar mc-burna vänner.


Men även intresserad av andra resmål eller kortare turer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg