fredag 22 mars 2019

Jag vill vara otrogen

Hjälp jag vill vara otrogen! VAd är det för fel på mig! Eftersom du är osäker på hur du vill ha det ska du inte fatta något beslut alls. Jag vet - jag är sjuk Jag. En viktig förutsättning för att kunna förlåta är förstås också att den som varit otrogen verkligen ångrar sig, och kan förmedla detta till sin partner.


Tiden efteråt behöver vara turbulent.

Under en tid behöver den som varit otrogen vara beredd på att förstå och ta emot den andras anklagelser, ilska, sorg och misstro. Om det händer bör du vara försiktig och förstå att det kan vara din partners sätt att kräva lite välbehövligt personligt utrymme. Det är därför du noggrant bör undersöka vad som försiggår och inte ta det som ett solklart tecken på att din partner är otrogen.


FRÅGA: Hej, jag är år och har varit tillsammans med min pojkvän i tre år, han är två år äldre än mig. Han betyder allt för mig och jag kan inte tänka mig mitt liv utan honom. Men under dem här tre åren har jag varit otrogen ett antal gånger vilket jag ångrar mycket. Problemet som är nu är att jag vill veta om chansen till att han ska vara otrogen igen finns.


Ett självklart råd är att vara otrogen mot din bank. Men Amys lycka slogs till spillror tre månader senare när hon ertappade sin pojkvän med att vara otrogen med en kvinnlig karaktär i Second life.

Vad ska jag ta mig till? För mig är det så viktigt med känslor och emotionell närhet. Men å andra sidan har jag aldrig varit one night stand typen. Om du gör det så tycker jag att din man får ta konsekvenserna efteråt. Det är inte att jag inte älskar min man, han är fin, vi har det inte dåligt och jag vantrivs inte.


Om du varit eller är otrogen kan vi alltid jobba på vad problemet nu än är men jag vill veta sanningen. Romantik, passion, sex. Känslomässiga behov När min kille inte ger mig någon uppmärksamhet känner jag att jag vill vara otrogen mot honom Min man vill inte ha mig.


Han vet att jag har haft nån form av relation till den andra men inte att jag har varit otrogen. Han har givetvis sina misstankar. Vi har bestämt att vi ska fortsätta ändå och nu vill jag hjälpa min pojkvän att kunna lita på mig igen.


Det visade sig att han gick igång på att jag hade varit med andra män. Det bästa sexet jag och min partner hade var faktiskt under den mest intensiva otrohetstiden. Min sambo och jag har så sällan sex! För några år sen hade vi dessa diskussioner och det blev bättre, men nu är det på noll igen.


Man kan också vara otrogen för att döda sin egen kärlek. Hur som helst tycker jag du ska berätta för tjejen! Men träng inte bort den känslan, utan undersök hur du ska få ditt liv mer levande igen.

Det handlar inte bara om sex, för den sexuella impulsen signalerar egentligen att det är något som pockar på som vill komma till liv, och jag tror att det är din försummade jobbsituation. Lita på din intuition. Men jag är ju så kär så jag brinner. Om du tänkt konfrontera henne bör du ha bevis.


För de människor som kan vara otrogen och sedan återvända hem, som inget hänt, kan ljuga dig rakt upp i ansiktet utan att blinka. Sedan vill jag säga, Erik, att jag blir förbryllad över att du säger att du förlåter henne oavsett då hon är allt för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg