fredag 21 december 2018

Storytel logga in

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Prova fritt i dagar!


För att logga in fyller du i ditt mobilnummer och det lösenord du valde under registreringen. Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till?

Sedan förblir du inloggad om du inte själv loggar ut. Om du har glömt ditt lösenord skaffar du lätt ett nytt genom att klicka på Glömt lösen? Lyssna i både mobilen och surfplattan!


Det fiffiga är att kontot finns tillgängligt för dig timmar om dygnet och här finns all information om ditt konto, din bokhylla och när ditt abonnemang förnyas. Idag tänkte vi kika lite på“ Mina sidor, eller kanske snarare dina sidor! Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra.


Antingen loggar du in på ditt konto och uppdaterar dina kortuppgifter under ”Mina sidor”-”Mitt konto” eller så kan du behöva starta ett nytt abonnemang om det tidigare har avslutats helt – detta borde du kunna se på din kontosida.

Du måste ha JavaScript påslaget för att använda nextory. Här hittar du instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare. Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs av minst 1kunder. Vi rekommenderar att du sparar denna bekräftelse.


Kan du inte logga in på ditt konto? Gå gärna till denna artikel för att läsa mer om hur du kan återställa ditt lösenord. Det är inte kopplat till kontot som användes vid köpet.


Denna artikel ingår endast i tjänsten Börsplus prenumerant. Se till att du har en bra uppkoppling eller använder ett stabilt wifi-nät. Kontrollera att boken har laddats ner till 1 innan du börjar lyssna eller stänger appen.


Det förekommer att bedragare kontaktar bankkunder via bland annat telefon, sms eller e-post och kan påstå sig vara från banken, ett företag eller en myndighet. Välj Jag har ett konto, fyll i din presentkortkod och dina inloggningsuppgifter till ditt befintliga konto. När du har löst in presentkortet kan du logga in i appen för att lyssna och läsa på att titlar i vår.


Det innebär att du måste uppge betaluppgifter och kommer att debiteras efter att provperioden är över. Kom ihåg inloggningsuppgifter. Den här länken visas bara om du använder ett lokalt konto.

Följ anvisningarna för att växla till ditt Microsoft-konto. Logga in på Mina Sidor. Då kan vi också ge dig ännu bättre hjälp om du har frågor om köp, sparkonton eller lån.


Det står på hemsidan att det bara är att logga in för att avsluta sitt abonnemang. Och att det inte är någon bindningstid. Men nej så lätt är det inte, den flik de hänvisar till på mina sidor finns inte.


Och efter två mejl har abonnemanget fortfarande inte avslutats och inte heller har någon från företagen hört av sig. Detta är en låst artikel. Ute på en lång promenad? Lyfter vikter i gymmet?


Eller ligger och latar dig i soffan? Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg