måndag 10 december 2018

Kbt behandling malmö

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp. Du har möjlighet att få remiss för s. De flesta av våra psykologer arbetar med kognitiv beteendeterapi, KBT. Behandlingen utformas utifrån dina behov tillsammans med psykologen.

Utgångspunkten är att spelandet fyllt en funktion i spelarens liv. Fokus i behandlingen är att förstå spelandets funktion, att identifiera triggers och att hitta nya strategier för att hantera dessa. KBT -kort och KBT -lång. Till oss kommer du som är år eller äldre, bor i Skåne och som tror att du är beroende av spel om pengar.


Vuxenpsykiatrimottagning spelberoende Malmö är en del av Beroendecentrum Malmö -Trelleborg. Kbt Kognitiv Beteendeterapi Malmö - fobi, enskilda samtal, handledning i grupp och individuellt, familjeterapi, beteendeterapi, bd handledning kbt , fobier. Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök.


Sätt att arbeta med sin behandling varierar beroende på problem, men bygger i regel på metoder som ska mynna ut större frihet att kunna hjälpa sig själv efter att behandlingskontakten är avslutad. Mindler är landstingssubventionerat och kostar därför endast 1kr. Träffa en psykolog utan väntetid.


Psykoterapi och kbt behandling hos en leg psykoteraput i Malmö. Få rådgivning med ditt välmånde, stresshantering eller fobibehandling. Under kognitiv beteendeterapi fokuserar vi på dina tankar, känslor och beteenden. Kognitiv beteendeterapi är en psykologisk behandling som innebär att du får träna på att lära dig handskas med dina problem. Under den korta behandlingen besöker du oss som mest gånger.


Efter cirka tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Tillsammans med terapeuten arbetar du sedan med att förändra dessa tankemönster för att kunna må bra. Du kan också komma privat utan remiss.

Kontakta oss gärna om du har frågor. Ibland behöver man åka i väg och genomföra sin behandling på annan ort för att få lite distans till sin hemmiljö, familj eller umgänge. Vi på AVB Rehab har tagit fram ett unikt koncept som närmast kan betraktas som ett mellanting mellan en internatbehandling och ett öppenvårdsalternativ.


Vi håller också i utbildningar för både chefer, ledare och medarbetare som t. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Gävle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg