fredag 7 december 2018

Kbt psykolog malmö

Mindler är landstingssubventionerat och kostar därför endast 1kr. Träffa en psykolog utan väntetid. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid!

Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Du som privatperson kan nu blir erbjuden psykologkontakt och Kognitiv-beteendeterapi i Malmö via Regions Skåne och din vårdcentral. Jag erbjuder privat psykoterapi, handledning och utbildningsinsatser i form av föreläsningar och workshops. KBT via Högkostnadsskydd. Tidsbokning för privatpersoner med och utan remiss samt kunder från försäkringsbolag och företag.


Psykolog Malmö erbjuder psykologkompetens i Malmöregionen. Kontakta oss för mer info!

Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Malmö. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder som. Jag har lång erfarenhet av att hjälpa människor hantera psykisk ohälsa och leva sina liv på ett mer tillfredställande vis i enlighet med sina värderingar. Jag arbetar även med schematerapeutiska metoder och håller just nu på och vidareutbildar mig i compassionfokuserad terapi (CFT). För att möta dina behov på bästa sätt så skräddarsys din behandling utifrån dessa metoder.


Du finner Nerv psykologmottagning centralt i Malmö. Lena Seger är leg psykolog , leg psykoterapeut och kbt -handledare och erbjuder psykoterapi bl a vid ångest, depression samt stressrelaterade besvär och handledning för personal som är utsatt för känslomässig belastning i sin yrkesutövning. Välkommen till oss för att söka psykologisk hjälp.


Din sökning på psykologer legitimerade Malmö gav företag och du har nått. Reducerat pris via landstinget. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid.


Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Professionell behandling av psykisk ohälsa. Mottagningar i Malmö och Lund. Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp.


Kbt Kognitiv Beteendeterapi Malmö - fobi, enskilda samtal, handledning i grupp och individuellt, familjeterapi, beteendeterapi, bd handledning kbt , fobier. Mitt terapeutiska arbete bygger på samtalet och det förtroliga och respektfulla mellanmänskliga mötet. Vi tar emot individer och par med kort varsel.


Jag är legitimerad psykolog och min specialitet är psykoterapeutisk behandling där jag och patienten samarbetar utifrån den terapeutiska metod som passar bäst för det sökta problemområdet. Det kan handla om kortare eller längre samtalskontakter på min mottagning i centrala Malmö. Självklart arbetar jag under sträng sekretess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg