onsdag 5 december 2018

Medryttare helsingborg

Jag söker en vuxen medryttare till Sham till gånger i veckan. Allround: 500: 1: 150: Oct: sto på drottningholm söker dig. Eftersom jag nu står utan medryttarhäst söker jag efter en häst runt Helsingborg som vill bli riden och få lite extra kärlek några dagar i veckan.


Medryttare helsingborg

Jag har ridit sedan barnsben och har erfarenhet av de flesta typer av hästar. Har i dagsläget ingen möjlighet att betala för hästen. Du bör helst inte väga mer än 65kg. Han är en arab 152cm hög. Söker en medryttare till min häst som är ett halvblodssto med mycket vilja och energi.


Sham är mycket trevlig och lätt att tycka mycket om. Hon har fint steg och älskar att visa upp sig. Medryttaren betalar delar av kostnaderna.


Medryttare helsingborg

Beroende på hur många dagar man har hand om hästen. (Review). USD per month by showing ads. Jag har tidigare haft egen häst och även varit medryttare som yngre. Gå direkt till innehållet.


Söker en ny medryttarhäst i nära anslutning till Helsingborg. Rider gärna både ut och på bana. Hästar säljes på Hästnet. Nordens största marknad för hästar med över två miljoner besök per månad. Målsättningen är att kunna erbjuda långsiktiga samarbeten: Att kunna följa den lilla nybörjarryttaren på ridskoleponny, till att bli medryttare , och sedan tävlingsryttare (eller motionsryttare) på egen eller lånad häst.


Och att kunna följa unghästen hela vägen från betäckning, fölning, uppväxt, inridning och tävling. Ledig måndag,onsdag,fredag,söndag. Vi har även lösningen för dig som kanske inte har tid med en egen ponny, då du kan bli medryttare i vår ponnyklubb under vinter-halvåret. Knutstorp Ranch söker duktiga stabila medryttare till känsliga, lyhörda och snälla hästar för allroundridning.


Skräddarsy upplägget utifrån vad som passar er förening bäst. Ska satsningen genomföras under en hel termin, en temavecka eller kanske en fullmatad weekend? Jättenöjd med körskolan och alla körlärare är. Måste göra detta pga att jag blir arbetslös nästa år. Inriden men ej skolad än.


Lättverka lättlastad och mycket trevlig över huvudtaget att jobba och pyssla med. Står just nu på Gustavslund i Helsingborg. Men kommer att vid nästa månads skifte flyttas till Åstorp. Rida, träna och sköta hästen. Gratis annonsering för privatpersoner o företag!


Här kan Du annonsera begagnat och nytt. Sveriges största sökmotor för alla medryttare och foderhästar i sverige. Just nu finns det annonser med hästtillbehör och hästar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg