tisdag 25 december 2018

Storytel hur många enheter

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill.


Storytel för hela din familj – flera användare. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig. Det är bra om du vill spara din surfmängd.


Här är listan över hur många ljudböcker vi hittade hos varje typ av abonnemang. Ja, du kan använda appen på flera enheter vid olika tillfällen. Har du ett familjeabonnemang kan upp till fyra användarprofiler använda appen samtidigt i olika enheter. Abonnemangen Silver och Guld är låsta till en användare och kan därför inte användas på olika enheter samtidigt. Men hur utbrett är det?


Och går det att göra något åt? We Enjoy unlimited listening and reading of audiobooks and e-books in English and other languages. Det beror delvis på det enormt stora utbudet och hur snabbt det går för en ny bok att bli tillgänglig i appen för lyssning. Det finns ingen begränsning för hur många böcker du får ladda ner samtidigt. Det enda som behövs är att din telefon har stort minnesutrymme.


Appen är tillgänglig för iOS och Android. De två skillnaderna som är värda att notera är att Bookbeats e-boksläsare även låter dig bestämma hur sidbyten ska se ut. Låt oss kika på det tillsammans. Jag förstår det också som att det saknas begränsning för hur många enheter man kan vara inloggad på. Den enda begränsningen ligger istället i hur många offlineböcker man kan ha samtidigt: st.


Om du har en och samma ljudbok offline på två enheter räknas det alltså som offlineböcker. Där finns också begränsningar för hur många böcker du får ha på lån samtidigt. Dessutom är det en hel del krångel involverat med att låna e-böcker på biblioteket (tyvärr) med nedladdning till datorn, inladdning i plattan via sladd etc.


Man ska med hjälp av en Hex-editor kunna redigera filerna så att de blir läsbara som mp3. Detta gäller även om du har lagt till ytterligare profiler. Appen kan ibland ha problem att hitta var man är i en bok om man byter enhet.


Nästa lite iriterande problem ligger antagligen i android för er som använder det. Idén har levt i företaget under lång tid. Vi har givetvis följt utvecklingen på andra marknader där vi kan se hur exempelvis Kindle har utvecklats. I övrigt är de bägge tjänsterna för ljudböcker och e-böcker ganska lika varandra. Jag menar, på hur många olika sätt kan man läsa eller lyssna på en bok?


För att aktivera Kids Mode i din Reader, klicka på Inställningar (kugghjuls-symbolen) i din Reader och klicka igen på Kids Mode. Du kan också justera uppläsarens hastighet. Dra reglaget åt höger. ONDSKANS MÅNGA ANSIKTEN En man hittas död i novembersnön intill en motionsslinga.


Ena armen har huggits av vilket lett till att han förblött. Samma dygn kidnappas en kvinnlig modell. Båda offer är albiner.


På Särskilda enheten försöker kriminalinspektör Zack Herry och hans kollegor att förstå sambandet. Du vet väl att du kan söka efter ditt problem i sökrutan på hjälpsidan! Om du har provat allt detta ovan och fortfarande har problem så är du välkommen att kontakta support. En grej som jag verkligen inte får kläm på är dock hur många böcker som man kan ha offline och hur många böcker som man kan ha igång samtidigt hos Bookbeat. Nej, många företag har lanserat sina egna läsplattor som gör att du bara kan läsa deras böcker.


Amazons Kindle är även den anpassad för just Amazon. Får en ny passat i januari nån gång, och tänker mig att använda Android auto. Lyssnar ca 5-timmar om dagen på storytel och tycker det skulle vara svårt sunkigt att behöva göra det vid sidan av systemet - någon som vet om storytel har stöd för Android auto?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg