måndag 24 december 2018

Sockerberoende bitten

Bota ditt sockerberoende med hypnosljudbok. Köp den här - 1 Nöjdhetsgaranti! Allt beroende börjar i hjärnan, oavsett drog. Om du vill gå kurs eller lyssna på föreläsning för sockerberoende hittar du aktuella evenemang här.


Tyvärr gör okunskapen och åsiktstänkandet att det finns de som ej ”tror” på sockerberoende som en sjukdom. Idag finns massor av forskning, se fliken, där man kan läsa på.

Lyssna på oss som har insikter, kunskap och erfarenhet. Hon vill inte använda något annat begrepp. Det vore livsfarligt, för det är socker och vitt mjöl som är farligt. Jag tycker att man ska lyfta sockerberoende ännu mer.


Skickas inom 2-vardagar. Köp Sockerbomben - i din hjärna. Svarar du ja på fyra eller fler frågor kan du vara sockerberoende. Då bör du söka professionell hjälp för att reda ut saken.


Här kan du besöka hennes hemsida!

Baserat på Norman G Hoffmanns självdiagnostest Uncope. En sockerberoende äter alltid mer än man har haft för avsikt att göra. Med socker menar vi godis, brö pasta, chokla läsk, bullar, kakor och andra snabba kolhydrater. Vissa överäter även vanlig mat.


Välkommen till min hemsida! För mer än år sedan jag kom i kontakt med ”Addiction Medicine” i USA, där det redan då var en specialitet inom medicinen. Det hjälper dig att greppa vad du går igenom och ger dig kraft att förändras.


Hitta peppvänner Se till att du har ett stöttande nätverk, som kan förstå och stötta. Den som har ett sockerberoende har svårt, eller kanske till och med ser det som omöjligt att sluta äta socker. Så sockerberoendet är störst av alla beroendeutlopp. Boken innehåller även ett egentest för sockerberoende , tips för barnen, shoppinglista och smarta prylar.


I grunden handlar det om ett beroende hos mina patienter, där sockerberoende är ett av de svåraste beroendet. Då säger jag, jaha så man ska ta lite heroin dagligen då. Hon beställer egna kombinationer och ställer krav när hon är ute och äter. Sockerberoende är ett tillstånd av beroende av socker i alla dess former samt snabba kolhydrater. Fenomenet är dock kontroversiellt och har inte officiell status som sjukdom.


Ett så kallat sockerberoende bör inte jämställas med andra typer av klassiska beroenden så som alkohol, tobak eller narkotika.

Bitten har lärt sig att ha mål i mun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg