onsdag 12 december 2018

Kbt göteborg högkostnadsskydd

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Göteborgs KBT -praktik är en privat psykologmottagning i centrala Göteborg –belägen ett stenkast från Brunnsparken.

Vi erbjuder samtalsterapi med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning- KBT , handledning och utbildning. Med en stor mängd påbyggnadskurser och erfarenheter kring psykiatriskt arbete, neuropsykologisk bedömning, personlighetsbedömning, adoptionsutredningar och i synnerhet KBT (kognitiv beteendeterapi). Talar mycket bra engelska. Mellan sessionerna utför klienten målspecifika hemuppgifter med syfte att utforska nya perspektiv och öva in nya önskvärda beteenden.


KBT -behandling sträcker sig vanligtvis mellan 5-sessioner beroende på vilka problem man söker för. Välkommen till MOD KBT , legitimerade psykologer i centrala Göteborg. Vi erbjuder KBT och hjälper individer och organisationer att uppnå faktisk förändring. Vi på KBT i Göteborg arbetar med strategier inriktade mot såväl acceptans som mot beteendeförändring.


Därefter följer behandlingsfasen med interventioner både mellan och under sessionerna. Tar emot patienter över år från Göteborgs och Mölndals stad samt som har både allmänläkare, KBT -terapi och sjukgymnastik, med mera. I KBT arbetar man framför allt med fokus på nuet och framtiden.


Målet är att utveckla nya sätt att hantera och förhålla sig till problem så att dessa försvinner, minskar eller inte längre utgör ett stort hinder i livet. Men även inom KBT används teorier som lyfter barndomens betydelse, som till exempel den så kallade. En privat mottagning i centrala Stockholm. På KBT -gruppen är vi är experter på kognitiv beteende terapi ( KBT ). Vi erbjuder tider snabbt och har hög tillgänglighet med en egen mysig mottagning i centrala Göteborg. Våra legitimerade psykologer har i mer än tio år gett experthjälp vid bl.


KBT är en psykoterapiform som hjälper människor att förändra sina beteenden.

Metoden kännetecknas av ett aktivt och problemlösande samarbete mellan klient och terapeut. Vi utgår från tydligt uppsatta mål som utvärderas under behandlingens gång. Då jag har avtal med hälsovård Skåne, Region Skåne gäller sjukvårdens patientavgift och högkostnadsskydd.


Mottagningen i Göteborg erbjuder psykoterapi till enskilda vuxna och ungdomar från år och uppåt vid oro, ångest och depression. Terapiinriktning är KBT , kognitiva beteende-terapier. Parterapi erbjuds vid relationsproblem av olika art. I KBT utgår behandlaren från psykologiska principer som har sin grund i evidensbaserad praktik. Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet.


Vi utreder och behandlar de flesta typer av psykisk ohälsa. För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort. Av vår personal får du hjälp med att utreda vilka besvär du lider av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg