torsdag 6 december 2018

Göteborgstjejer

Fler än sex av tio har haft en relation bara för att bli tillfredsställd. Hanna funderar på hur man skaffar nya vänner som vuxen. Marielle fick jag mess ifrån att hon inte kan. Pernilla du sa att ni kunde, skall vi bestämma något?


Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Mitt liv har fått en plötslig ny vändning. This feature is not available right now. Please try again later. Göteborgstjejer på konferens i Sydkorea.


Ren mat utan en massa tillsatser, mat som har låg klimatpåverkan och mat som odlas nära oss. Sofia Roos och Josefin Agnas träffades av en slump och kände direkt att de delade övertygelsen om att det går att göra riktigt svenska rätter på ett hållbart sätt året runt. En härlig start på dagen! Senaste nytt, filosofiska utsvävningar, humor, kultur och intressanta gäster. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren – Lyssna på.


Göteborgstjejer

MicaVisa endast Tor. Han plåtade Christina, som vann tävlingen och prydde nästa omslag. Närmare 5ungdomar från hela världen är just nu samlade.


För varje utvik hon gjorde i ”Fibban” fick hon 5kronor. Inte så mycket, men desto bättre marknadsföring. Inbjudan till Resa till Vasatorp – klicka här!


Vi har förlängt anmälningstiden till onsdag juni! Demonstration, föreläsning eller med sång. Två träningsdagar i JULI! Här är åtta tips på hur du kan fira internationella kvinnodagen idag. Någon yngre kille som vill ses och njuta lite naket?


Men när hon väl börjar bli kåt så brukar alla. Lite då och då dyker det upp någon som är ledsen för att dom inte har så många vänner. De följde med på en Key City-resa anordnad av Pingst centralt i samarbete med Smyrnaförsamlingen. Syftet är att inspirera unga för mission, säger Annelie Lennartsson, reseledare och Pingsts missionsinspiratör.


I radioprogrammet uttalade sig muslimska kvinnor och nästan alla sa tänkvärda saker. Den kommersiella kulturens burqa gör oss blinda. Jag är ganska så oerfaren, så. LSKARfotboll Tina Bertlin och Astrid Ehrman skickade en härlig hälsning till oss alla när de tillsammans med Caroline Johannesson dömde. Vi är ju dessutom lite extra svaga för den här eftersom den är utvecklad och designad av två göteborgstjejer ! Det är alltid kul att kunna stötta andra växande företag och speciellt när de drivs av kvinnor.


Amerikanskorna skulle kunna skriva på för andra lag absolut och det kan ju hända att någon lägger av men jag tror inte att hela laget kommer försvinna. Vi har ganska många göteborgstjejer som pluggar och jobbar här, dem är jag inte så orolig för. Det här är en gammal favorit för ett par före detta göteborgstjejer också. Kan göras nästan hur stark som helst om man tycker om det.


Göteborgstjejer

Och den funkar nästan lika bra med kyckling som med fläskfilé.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg