måndag 17 december 2018

Kbt terapeut helsingborg

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


På mottagningen bedriver jag KBT -behandling med sjukvårdstaxa och högkostnadsskydd efter remiss från. Välkommen till JC Psykologmottagning AB i centrala Helsingborg. Verksamheten utför behandlingar inom ramen för vårdval Psykoterapi, på uppdrag av Region Skåne.


Kbt terapeut helsingborg

Mitt medlemskap i Sveriges Psykologförbund samt Psykologföretagarna garanterar din säkerhet som patient. KBT är en framgångsrik metod för många störningar och livsproblem inom såväl psykiatriska som inom det kroppsliga områden. Inom cancervården och hjärtsjukvården används idag KBT metoden med goda resultat i att hantera den nya uppkomna situationen att hantera det dagliga livet. Kort KBT -behandling utförs av legitimerad psykolog, psykoterapeut eller av exempelvis en socionom med en grundläggande psykoterapikompetens och du erbjuds upp till besök. Kognitiv beteendeterapi ( KBT ) - sök, jämför och boka!


Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Lång KBT -behandling utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut och du erbjuds upp till besök. Jag är av Region Skåne ackrediterad för KBT kort (6- tillfällen) och lång (10- tillfällen) inom ramen för Vårdval Psykoterapi. Rehabiliteringsgarantin gäller från år och uppåt. I denna kontakt ingår det att fylla i formulär från Region Skåne vid första besöket, avslutningsbesöket samt vid tre månaders uppföljningen.


Kbt terapeut helsingborg

Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. Mottagningen ligger på Järnvägsgatan 10A. KBT är ett samarbetsprojekt där du aktivt deltar i det som sker och din terapeut förklarar och berättar om vad ni gör och varför. Ni kommer att arbeta med dina tankar, känslor och beteenden i olika situationer och du får uppgifter att genomföra mellan era träffar.


Din terapeut hjälper och vägleder dig genom hela processen. En privat mottagning i centrala Helsingborg med KBT behandling utförd av legitimerad sjuksköterska med grundläggande KBT psykoterapiutbildning. Det finns situationer då vi kan känna behov av en extern part att rådgöra med. Det är inte ovanligt att uppleva viss osäkerhet kring vilken typ av hjälp man behöver. Mindler är landstingssubventionerat och kostar därför endast 1kr.


Kbt terapeut helsingborg

Träffa en psykolog utan väntetid. KBT Sydsverige är ackrediterad för lång KBT -behandling inom rehabliteringsgarantin i Region Skåne. Kontakta din husläkare för att få remiss och behandling till vanlig sjukvårdskostnad. Du kan också välja att komma privat till full kostnad.


KBT -utbildarna erbjuder behovsanpassade distansutbildningar inom kognitiv beteendeterapi och idrottspsykologi med många användningsområden. Om din husläkare skiver en remiss till ackrediterad KBT - terapeut (tror det finns på fam rådgivningen också) enl rehabgarantin så finns det en hel lista att välja behandlare från. Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning. Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling.


KBT är en terapiform som fokuserar på att förändra de tankemönster och beteenden som håller kvar och förvärrar problemen. Tillsammans med terapeuten arbetar du sedan med att förändra dessa tankemönster för att kunna må bra. En KBT -behandling kan omfatta psykopedagogiska inslag som är viktiga för att förstå hur till exempel ångest yttrar sig och vad du kan göra för att minska eller bli av med dina besvär. Totalt i Helsingborg finns det samtalsterapeuter och många av dessa terapeuter har mycket god erfarenhet av terapisamtal. Det kan vara svårt i Helsingborg att hitta den bästa samtalsterapeuten som gärna ska har den inriktningen som du efterfrågar.


Hos oss hittar du Sveriges största samling av KBT - och psykoterapiutbildningar för dig i arbetslivet. Vare sig du letar efter en grundkurs inom KBT , en fördjupningsutbildning inom Motiverande Samtal eller om du vill utbilda dig till diplomerad terapeut inom KBT , psykoterapi eller samtalsterapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg