torsdag 9 augusti 2018

Ryska lastbilsolyckor

Ryska bilförare ★ ryska dårar ★ roliga ryska klipp ★ ryska bilkrascher ryska bilolyckor, roliga olyckor. Idag tittar vi på Ryska idioter. Kameror på instrumentbrädan är populärt i Ryssland. De ger ovärderlig dokumentation från eventuella olyckor, och gör därmed livet lättare för många ryska försäkringstagare.


De ger oss också en unik inblick i den ryska trafiken. Spektakulära klipp pumpas ut flitigt på nätet. Videoklipp från dash cams har blivit allt vanligare som bevisning i ryska domstolar. Ett videoklipp ses som bättre bevisning än vittnesmål i ryska domstolar. En annan anledning till att många bilister väljer att dokumentera sin bilfärd är för att skydda sig från försäkringsbedrägerier.


Med hjälp av kameror har vi kunnat ta del av många roliga klipp från ryska motorvägar och övriga delar av landet. Många klipp från Det är halt på ryska vägar spelades in med hjälp av just såna kameror. Vintern närmar sig med stormsteg och på ett par ställen i landet har den redan hälsat på.


Ryska lastbilsolyckor

I Ryssland är den redan i full gång, vilket inte helt oväntat. Igår skrev jag en artikel om trafikolyckor filmade i Asien. Det verkar inte som att ryssarna är bättre på att köra bil, för här är nämligen en samling på.


Till slut puttrar den ryska maskinen i gång och det är dags för en lite tur i det grådaskiga vädret. Som 15-åringen renoverade han en Monark M5Blue Arrow tillsammans med sin pappa Stig. Till en början: En vanlig bilolycka.


Ryska lastbilsolyckor

Föraren kliver ur för att reda ut situationen. Sedan sätter cirkusen i gång. Ur den andra bilen stiger nämligen. Den man som på måndagen avled i en lastbilsolycka i Kautokeino kommun i norra Norge var svensk och hemmahörande i Norrbotten, skriver Norrländska. Hör räddningstjänsten om bussolyckan vid Arlanda Två personer omkom i olyckan, som inträffade på förmiddagen på nyårsafton.


I klippet ser du hur en ryss underviker värsta krocken i Ryssland och moonwalkar iväg. Det roliga klippet är ganska legendariskt och är värt att ses av alla som. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Två ryska fyllon på en trapp får en kalldusch!


Trots att organisationen säger sig ha ryska informationstillgångar har man aldrig släppt ut något sådant material. leaks har också dumpat resultatet från hackandet av demokraternas kongressorganisation. Länderna där flest omkommer i trafiken. Två lastbilsolyckor inträffade under natten i Halland. Det har varit väldigt halt och snöfall på platsen, säger Peter Karlborg, inre befäl vid räddningstjänsten i Halland.


Dubbla lastbilsolyckor i Blekinge. En lastbil körde under natten av vägen och hamnade på sidan på Karlskronavägen i Rödeby. Senare kom även ett larm om en lastbil som kört i diket på E utanför Jämjö. Så ska Volvo förhindra lastbilsolyckor.


Ryska lastbilsolyckor

Volvo Lastvagnar jobbar på att minska risken för lastbilsolyckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg