fredag 17 augusti 2018

Otrohetsaffär

Här berättar sex svenskar om sin otrohet. Psykolog Maria Farm reder ut hur man går vidare i sin relation efter en otrohetsaffär. Anna, 5 skickade hemliga sms när hennes man tittade på tv.


Erik, 4 hade sex med sin älskarinna i träningslokalen på jobbet. Emma, träffade sina älskare via en dejtingsajt. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok.

Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra. Ett annat ord för otrohetsaffär är kärlekshistoria vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet otrohetsaffär.


Colin Firth skiljer sig – efter fruns påstådda otrohetsaffär Livia Giuggioli anklagade tidigare flörten för stalking. Tar hjälp av Kronofogden för att få tillbaka golfutrustning efter otrohetsaffär. Efter en urspårad otrohetsaffär ville mannen ha tillbaka sin golfutrustning. Men kvinnan i Staffanstorp ville inte lämna tillbaka den.


Kungen i ny otrohetsaffär.

Men nu är han på nytt inblandad i en infekterad otrohetshistoria. Såren rivs på nytt upp för drottning Silvia, skriver Hänt Extra. Jag har en otrohetsaffär. Trodde aldrig att det skulle hända mig, att jag skulle göra en sådan sak. Mitt förhållande är överlag ett bra förhållande.


Kanske lite vardagligt men ändå fyllt med skratt och samma värderingar. I vårt förhållande är det sexet som tryter. En otrohetsaffär kan peka ut vad som är fel med ditt äktenskap. Människor rapporterar att när dom har en affär känner dom sig mer självsäkra.


Utöver det, kan en affär hjälpa dig ta reda på vad du vill ha ut från ditt äktenskap och därmed ge dig verktygen för att konfrontera problemen. Det finns inga lyckliga skilsmässor. En skilsmässa är en avgrund som öppnar sig. Annika vet vad hon talar om.


Hennes man var otrogen och äktenskapet var. Och nu har en ny otrohetsaffär blossat upp för kungafamiljen, uppger Hänt Extra. Just när kungen och Silvia och de övriga i familjen trodde att det var över, att de skulle slippa den uppslitande historien, så rivs såren upp på nytt, skriver tidningen. Otrohet avser sexuella eller romantiska handlingar som bryter mot moraliska krav på sexuell eller romantisk partnerexklusivitet i fasta förhållanden.


En man i Göteborg döms för att ha utpressat en gift kvinna han haft en otrohetsaffär med på hundratusentals kronor, skriver Göteborgs-Posten.

EN OTROHETSAFFÄR : Medelålderskris och otrohet ackompanjerar ofta varandra. En av de situationer som kan underminera vårt självförtroende är att bli offer för en otrohetsaffär. När detta sker känner vi oss underlägsna, förlorar självförtroendet, värdesätter inte oss själva som vi borde och tror att det är vårt fel. Men det är inte omöjligt att återfå tilliten efter en otrohetsaffär. Det visade sig vara ett mycket dåligt beslut – och början.


Personligen tycker jag att den som är otrogen är den personen som är i en relation, den som är singel har i mina ögon inga moraliska förpliktelser i en otrohetsaffär. Ibland kan det vara så att hen inte ens vet att den andre är i en relation, ibland vet hen det men bryr sig inte. Enkelt, hårt och ärligt.


Ett tråd om en jävligt ovanlig otrohet, tror jag! Min hustru och jag lever ett fantastiskt liv idag, allt är verkligen perfekt,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg