onsdag 22 augusti 2018

Psykodynamisk psykoterapi stockholm

Psykodynamisk psykoterapi stockholm

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Hur sociala medier, Internet och digitalisering påverkar psykodynamisk psykoterapi – ta del av den senaste utvecklingen (forskningen) inom området. Psykodynamisk psykoterapi 2. Föreläsningar och workshops!


Lotten Lönnerstam erbjuder psykoterapi , parterapi, familjesamtal, sexualterapi, stödsamtal och konsultation. Mottagningen i Stockholm vänder sig till vuxna, unga vuxna, tonåringar, par och familjer med tonåringar. Under sessionerna lär du dig vad som döljs i ditt undermedvetna och hur det påverkar dina tanke- känslo- och beteendemönster idag. I psykodynamisk psykoterapi arbetar man även en hel del med drömmar och förståelsen av drömmens djupare innehåll.


Psykodynamisk psykoterapi stockholm

Hos oss får du psykologhjälp och psykodynamisk terapi. Boka tid hos våra erfarna psykoterapeuter idag. Jag är legitimerad psykoterapeut och arbetar med psykoterapi i Stockholm samt även online via Skype.


Jag bedriver psykoterapi med huvudsakligen psykodynamisk inriktning, men använder också kognitiva metoder, s k KBT-tekniker. Mer om mig finns att läsa här. Vi erbjuder PDT, psykodynamisk psykoterapi i Stockholm , i online videosamtal och i brevterapi. I alla våra kontakter med klienter gör vi en bedömning av vilken metod som passar den enskilde individen bäst. De flesta av våra medarbetare har en bred kunskapsbas och har kunskapen och erfarenheten av att använda både psykodynamisk psykoterapi och KBT-terapi.


Ett annat perspektiv – om mäns och kvinnors upplevelse av att gå i psykodynamisk terapi. Jag tar emot för kortare eller längre tids psykoterapi beroende på din aktuella situation och vilka erfarenheter du bär på. Vi erbjuder olika former av psykoterapi , samtalsstö coachning och handledning inom ett flertal områden.


Delar av ursprungsteorin ses fortfarande som viktig, men huvuddelen har genomgått stora förändringar. På senare år har flera forskningsstudier påvisat nyttan av psykoterapi och det blir allt mer vanligt att psykoterapi anses som mer effektivt än läkemedel, såsom antidepressiv medicin. Inom psykodynamisk terapi är ett viktigt mål att identifiera omedvetna mönster och processer som inverkar negativt på klientens hälsa och välbefinnande. Mitt namn är Anna Rönnerfalk och jag arbetar som legitimerad psykoterapeut.


Det finns många skäl till att människor behöver prata med någon och söker terapi. Nedstämdhet och ångest är vanliga orsaker, men även händelser och problem i livet som det känns svårt att hantera själv. Vi har både grundläggande utbildning i psykoterapi , samt psykoterapeutprogram med inriktning mot psykodynamisk individualpsykoterapi med vuxna, eller inriktning mot familjeterapi.


Här i hjärtat av Södermalm arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. S:t Lukas utbildningsinstitut hör till institutionen för vårdvetenskap. Vi tar emot enskilda privatpersoner, par och familjer, chefer och arbetsgrupper som söker hjälp, vägledning och utveckling. Termen psykodynamisk psykoterapi är idag att betrakta som ett paraplybegrepp för en rad psykologiska behandlingsmetoder med mindre inbördes skillnader. På samma sätt som också termen kognitiv beteendeterapi (KBT) är ett paraplybegrepp för sinsemellan något olika terapier.


Psykodynamisk psykoterapi stockholm

Kunskapsbasen för psykodynamisk terapi utvidgas ständigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg