tisdag 21 augusti 2018

Bra saker att ha

Roliga och Bra Prylar. Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här!

Alla prylar vi säljer på CoolStuff. Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar! SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar.


Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Filtar kan vara bra att ha om bilen skulle gå sönder mitt ute i ingenstans och det är.

Men när man fyller brukar man oftast vara redo att slå sig till ro. Inte så att man måste ha hittat sitt boende eller partner ”för evigt”, eller ha en spikklar plan för resten av livet, men det brukar vara tiden när många vill försöka få lite ordning och viss struktur i alla fall. Kaffebryggare, minibar, festen i baksätet när vi ändå är i farten. Saker i bakluckan beror nog väldigt mycket mer på var man är.


Det är inte rimligt att fylla bakluckan med prylar utifall att. Jag håller me vissa saker är klart bra att ha. Personligen tycker jag prio ett är alltid möjligheten till kommunikation.


Bra saker att ha med på dagsturen Utöver det man ska använda under en dagstur kan det vara bra med lite extra saker om något oförutsett skulle hända. Här är några tips att packa med i ryggsäcken. Att handla middagsmat varje dag är dyrt och dessutom leder det ofta till onödiga dubbelköp och att mycket måste kastas. Lär dig därför vilka basvaror du alltid ska ha hemma, som kryddor, konserver och torrvaror för att underlätta veckans måltider. Bra Vardag tipsar även om hur maten ska förvaras.


Här följer en lista på tio saker om vi absolut inte tycker att du ska glömma att packa i husbilen. Många andra saker som man glömmer kan man ju enkelt komplettera genom att gå in i en butik och handla. Här listar vi sådant som är opraktiskt att glömma, eftersom dessa saker är lite mer krångliga att.


Den här praktiska sängförvaringen är hur smidig som helst – speciellt för att bli av med småsaker som gör det stökigt.

Till den morgontrötte. Den här klockan rullar iväg så fort den ringer – du måste alltså hinna ifatt den för att stänga av den. Grymt bra för den som har svårt att stiga upp på morgonen.


Smarta Saker Praktiska och smarta saker man kan ha nytta av i vardagen. Här finns fiffiga blomstersnittare, snabbmarinerare, självgående såsvisp, lock med överkokningsskyd anti-stöldryggsäckar och en massa andra smarta prylar man knappt visste fanns! Inom EU är det oftast billigare att ta ut pengar ur bankomat än att växla i Sverige.


Kolla avgifter med din bank. Tänk på att det kan vara bra att ha en liten summa i lokal valuta med sig till de första utgifterna som resan från flygplatsen. Ta med två kontokort om du har.


Om ett inte fungerar får du då ändå ut pengar. Typiskt dåligt: kläder du aldrig använt hemma men som du av någon anledning får för dig ska passa på semestern. Under vintern behöver bilen utrustas med både vinterdäck och isskrapa. Tänk på att packa tunga saker närmast ryggen och högt upp i ryggsäcken och lättare saker långt ner i väskan.


Detta är för balansens och din egna stabilitets skull. Att köpa en rejäl laddning blöjor är också en bra idé, så att man slipper ge sig ut och köpa det de första dagarna. För de nyblivna föräldrarnas skull är det bra att ha laddat frysen med färdiglagad mat i portionsförpackningar. Det kan bli svårt att få tid att ställa sig framför spisen och laga mat i början. Det finns saker man bör ha hemma och det finns saker som man ska ha hemma.


Tänk igenom vad ni faktiskt behöver så att ni inte kastar ut pengar i onödan på saker ni sedan inte använder. I grundpaketet bör man ha saker för både sömn och transport. Bra att ha i bilen Alla föremål kanske inte är absolut nödvändiga att ha i bilen, men om olyckan är framme kanske du önskar att du hade haft tillgång till det ena eller det andra. Här har vi listat det du bör se till att ha med dig i bilen för att öka säkerheten för både dig och dina medtrafikanter.


Inneskor (vissa förskolor vill att barnen har inneskor, andra inte… kolla med ditt barns förskola!) Välling (kan vara bra att ha de dagar ditt barn äter dåligt eller om ditt barn sover på förskolan på natten) Vattenflaska – ibland när det är varmt kan förskolan bli hjälpt av att barnen har vattenflaska på plats på förskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg