onsdag 29 augusti 2018

Incontro aw

Italian Food Stories - Ristoria är en myllrande italiensk restaurang där varje smakupplevelse förmedlar en historia från vår stora italienska matresa. TA MED DIG KOLLEGORNA - Om det är så att du är på besök i Göteborg för att gå på Göteborgs bästa fredagsafterwork, god mat, mässa eller konferens så är Incontro det perfekta valet för er som söker efter en välförtjänt paus. Det här är ett av Göteborgs mesta After Work och flörtställe. AW mat, lite för få platser med ståbor bra uteplatser på den varma säsongen. Beläget vid Korsvägen nära spårvagnar och nära Avenyn.


AW -fest på urban mötesplats.

På det urbana hotellet HAK träffas man över välkomponerade cocktails, hantverksöl eller iskallt bubbel i den modernt art deco-inspirerade restaurangen. Varje fredag firar man after work med live-DJ, goda snacks och schyssta priser i baren. För större företag finns även ett särskilt AW -paket.


The next video is starting stop. Happy Hours med goa priser på öl, vin, bubbel och alkoholfritt. Serverar även AW -planka med chicken wings, jalapeno poppers, mozzarella sticks, nachos och två dippsåser samt en öl eller ett glas vin för 1kronor.


Vi på Eatery välkomnar er till vår mysiga oas fylld med härlig stämning och uppdaterade al la carte meny. AW varje fredag och brunch på lördagar. Vi tar inga bordsbokningar på vår AW men är ni fler än 10pers kan ni skicka en bokningsförfrågan så ser vi om det finns möjlighet att lösa ett bord för er.

På Gothia Towers har vi flera mycket populära restauranger. Tänk på att boka bord i god tid om du vill du äta gott i någon av dem. De bästa ögonblicken är de vi delar.


Bjud in upp till tre vänner, även icke-medlemmar, att delta i våra event. Incontro : Stället där man ses inte minst på afterwork - se 3omdömen, bilder och fantastiska erbjudanden på Göteborg, Sverige på TripAdvisor. Vi är ett familjeägt företag i tredje generationen med rötter i resturang och konditoribranschen.


Vår specialitét är smörgåstårtor och bufféer. Fantastic views, fancy cocktails and food made with love and dedication. Ibland vill man bli överraskad. Och ibland vill man veta exakt vad man får på tallriken.


Letar du efter en restaurang i Göteborg? Romprovning i Göteborg med möjlighet att hitta din typ av rom. Kom och lär dig dofta, smaka bedöma en rom för att se vad du egentligen gillar i din gom. Låt din kreativitet flöda, samtidigt som du möter alla kraven på slitstyrka och funktion. Ehrenborg är ett entreprenörsdrivet företag som i över år, sedan.


V V Brown has had an interesting career. På grund av arbeten i huset så håller vi stängt t. Viva la grill är vårat motto. I restaurangen kan vi ta emot sällskap på upp till 1personer.

Vi har dessutom en uteservering med drygt platser. Vid större event har vi även möjlighet att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg