torsdag 23 augusti 2018

Gångbrygga tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här!

Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. En lösning - flera funktioner.


Konsolen används till ett flertal funktioner såsom gångbrygga , nock- och takfotsräcke, snörasskydd samt räcke tillträdeslucka för tak och takfönster. Passar alla på marknaden förekommande plåtprofiler.

Weland Ståls lätta och stabila takbrygga för att förflytta sig längs taket. Bryggan är även godkänd för infästning av livlina vilket gör nockräcket överflödigt på sträckor där bryggan är monterad. Ett tak måste vara utrustat med säkerhetsutrustning. Det är du som ansvarar för säkerheten för de som ger sig upp på taket för att arbeta.


Som t ex sotare, antennmontörer och snöskottare. Detta gäller också om man befinner sig på marken nedanför taket och riskerar att skadas av nedfallande snö och is. Finns konsoler till olika taktyper. Gångbrygga för taksäkerhet.


Se våra videklipp hur en gångbrygga monteras. Ryttaren utgör förankringspunkt för säkerhetslina, när person förflyttar sig horisontalt på taket. Gångytan är 3mm bred med uppvikta kanter och har ett halkskyddande mönster. Montering med expanderskruv, säkerhetsexpander eller kemankare på betong skall utföras enligt anvisning från leverantör av sådan infästning. Våra takbryggor är stabila och hållbara vilket gör det säkert att gå och arbeta på taket.


Perfekt för när sotare, snöskottare och hantverkare ska upp på taket. Skruva ihop takbryggorna med st.

Avståndet mellan konsollerna får max vara 1cm. De fria ändarna på takbryggan får inte sticka ut mer än cm. Till gångbryggan finns varianter på vajer som gör att man kan förflytta sig längs hela bryggans längd utan att koppla om karbinhaken. Vajer och gångbrygga är tillsammans också godkända för förankring av personlig fallskyddsutrustning.


Det nyutvecklade Bender Safe är ett smartare och enklare taksäkerhetssystem. Tätt och enkelt montage via vertikal infästning. Ryckprovad och godkänt på fasadhöjder över m. Handla din takstege hos Plåtgrossisten. Takbryggan är godkänd för infästning av säkerhetslina.


Vi har låga priser och snabba leveranser över hela sverige. Säkerheten på ditt tak är viktig! Gör såhär när du ska beställa en Lindab gångbrygga : 1. Kontrollera vad för typ av undertak ni har på ert tak , råspont, takboar plast eller masonite. Det är även viktigt att veta vilken typ av läkt samt taktäckning ni har, betongpannor, tegelpannor, 1-kupig, 2-kupig o. Mät hur lång brygga ni behöver.


Takfall – Hur lång mäter taket mellan nock och takfot? Uppskattad taklutning? De flesta produkter (ej aluminium) finns att får i grundförande dvs. Vad önskar du får pris på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg