måndag 20 augusti 2018

Mötesplatsen kontakt

Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Har du marknadsfrågor eller pressfrågor? Användarnamnet eller lösenordet är fel. Innan du tar kontakt är det bra om du tar reda på så mycket som möjligt om personen.


Läs presentationen, se hur väl ni matchar och titta på bilderna i fotoalbumet.

En bra start när du tar kontakt med någon ny brukar vara att fråga något utifrån det som finns i personens presentation. Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats som är öppen för alla! Vi finns i Gottsunda centrums Kulturhus i Uppsala och har öppet för allmänheten tisdag, onsdag, torsdag kl.


Under måndag-söndag kl. Du kan till exempel skicka en komplimang, ta en quiz eller skriva ett megafoninlägg. Det bästa sättet att få kontakt med någon är däremot att skicka ett meddelande.


Skapa en hemsida själv utan förkunskaper.

Hemsidaär en lättanvänd tjänst där du bygger och uppdaterar din hemsida. Förutom att svara på frågor varje vardag mellan kl. Kundtjänst ständigt med att hålla ordning på sajten. Bilder och presentationer ska godkännas och vi har även systemövervakning.


Här kommer du snabbt i kontakt med tusentals singlar som du kan prata och umgås med. Hos oss kan du skicka meddelanden och se hur väl du matchar mot andra singlar. So uns From the highway E take off at the exit Landskrona North and follow the signs to Borstahusen.


Unsere Koordinaten, falls Sie GPS im. I Örebro, Sverige och på alla kontinenter. Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.


Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Här hittar du kontaktinformation till projektteamet. Detta ska vara en plats dit människor gärna återkommer för en aktivitet, en god lunch eller bara tar en ”fika”. Sökfunktionen är uppdelad i flera flikar, vilket gör det okomplicerat att göra både enkla och mer avancerade sökningar.


I och med att sajten har funnits såpass länge har den mycket medlemmar och det går att hitta singlar i de flesta åldersgrupper bland medlemmarna – inte minst 40-plusare. Mötesplatsen – kontakt med andra medlemmar.

Med PlusGilla maxar du dina chanser till kontakt och det är ett riktigt fint sätt att uppvakta härliga singlar! Så här PlusGillar du: Bläddra mellan singlar som du söker. Om du inte är intresserad så klickar du på det lila krysset.


Hos oss får du hjälp till en meningsfull dag utifrån dina intressen, förmågor och behov. Här möts människor som är i samma situation som du eller som talar samma språk. För övriga resetide, besök: Tabussen.


Det är en plats där alla är välkomna att vistas i en miljö som uppmuntrar till lek och lärande. Som förälder ansvarar du över ditt barn och våra pedagoger finns som vägledare i ert föräldraskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg